tiistai 9. heinäkuuta 2013

POROK 42. & 43. kansainväliset kissanäyttelyt 6-7.7.2013

Huh, vihdoin alkaa toipumaan rankasta näyttelyviikonlopusta niin että voisi jopa kirjoitella muutaman rivin muisteloita ihanasta kotinäyttelystä! Yhdistyksellämme oli juhlavuosi yhdistyksen täyttäessä 20 vuotta, ja tämä näkyi monin tavoin viikonlopun tapahtumissa. Lauantaina paneelin lomassa järjestettiin epävirallinen Best of Best-kilpailu, ja lauantai-ilta huipentui mahtavaan juhlaillalliseen Rauhalassa. Laskin että koko viikonlopun unisaldo jäi vaatimattomasti yhdeksään tuntiin, joten nyt on makseltu univelkoja tässä pari päivää!

Olin näyttelyissä töissä sihteeristössä sekä hoitelin myös ruokahuoltopuolta, joten askelia kertyi viikonlopun aikana. Sen lisäksi mulla oli mukana peräti 3 kissaa, välissä tuntui että en enää repeä joka paikkaan mutta hengissä ollaan ja kissatkin menestyivät täysin yli odotusten! Oli kiva nähdä myös "sukulaisia" viikonlopun aikana, Ellin sisko Dabria ja Kuutin sisko Elena edustivat Feanorian-tallia yhdessä omistajiensa kanssa!

Elli (Feanorian Dance d'Amour) korkkasi vielä "vanhoilla päivillään" näyttelyuransa, käytin kissan lauantaina värintarkastuksessa ja niinhän se väri muuttuikin kilppariksi kuten oli odotettavissa. Elli kävi myös Raution Kristiinan arvosteltavana, ja olin yllättynyt kuinka hyvin se (kissa siis!) käyttäytyi vaikka oli ensimmäistä kertaa mukana ja luonteeltaan melko arka. Jäi itsellekin hyvä maku suuhun tuosta, ehkä voisin ensi kesänä ottaa Ellin taas yhdeksi päiväksi mukaan Porok:iin!?

Kuutti-mamma (Feanorian Electrocute) oli toinen viikonlopun yllättäjä, aikaisemmin kerroin kuinka rouvalla on alkanut olemaan harmittavana tapana rähistä kaikelle mikä liikkuu. Nyt kissa oli niin aurinkoinen ja mukava että monet ihmettelivät mikä sille on tullut :) Lauantaina minun rakas pullukkani oli NOM, BIS -- mikä ihana yllätys!!!

Pojasta polvi paranee?! Ehkäpä näin, Halti (Feanorian Fus Ro Dah) oli lauantaina ensimmäistä kertaa kastraattina näyttelyssä, ja äitinsä jalan jäljissä oli myöskin NOM, BIS! 

Sunnuntaina meidän voittoputki sai vielä jatkoa Haltin ollessa taas NOM, BIS eikä Kuuttikaan paljon huonommaksi jäänyt ollessaan NOM. *tähän väliin kauheasti sydämiä ja pusumuiskuja ja vaaleanpunaista hattaraa ja kaikkea ihanaa* Kuutti valmistui sunnuntaina Premier:ksi. 

Seuraavan kerran meitä näkee tuolla naapurimaan puolella elo-syyskuun vaihteessa, Luleåssa! 

Tässä vielä tunnelmia POROK:in näytelmistä, kuvaajana Tessa
1 kommentti: