keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Kuutti studiossa osa 1. :)

Käytiinpä tässä menneellä viikolla Kuutti-neidin kanssa studiokuvissa, eikä homma tosiaankaan mennyt aivan kuin Strömsössä.. :) Se kuvaaja kyllä myönsi jo heti kättelyssä että hän vasta opettelee eläinkuvausta, mutta silti päätin nyt kokeilla josko sieltä edes se yksi kunnollinen kuva tulisi. Noh, olikin sitten vähän astetta enemmän haastetta saada EDES sitä yhtä kuvaa: kissa sinkoili pitkin studiota ja minä hiki päässä sen perässä, tätä jatkui tunnin ajan kunnes kuvaaja viimein armahti meitä kaikkia ja sovittiin että otetaan vielä homma uusiksi - hänkään ei tainnut ihan tyytyväinen tulokseen olla. Ne nyt otetut kuvat eivät ole mun sähköpostiin vielä tulleet, vähän epäilyttää että liekö sitten ollut mitään mitä lähettää! Mutta odottelen nyt sitä uutta kuvausaikaa, menee varmaan ensi vuoden puolelle.

En muista olenko jo ehtinyt mainita, että Jyväskylän näyttelyilmoittautumiset lähtivät postiin, päästään testaamaan meidän uusi ihana pinkki Sturdi joka odotti mua eilen täällä kotona kun tulin töistä! Se on hieno! Ja tilaus onnistui moitteetta, eli voin suositella tuota Pets Wonder Worldia lämpimästi muillekin, hyvä yhteydenpito ja nopea toimitus. Pitääkin muistaa antaa palaute myös kauppiaalle itselleen. Ainakin Kristiina on ilmoittanut Kuutin velipojan tuonne Jyväskylään myös, autossa olisi näillä näkymin paikka vielä yhdelle matkalaiselle *vink vink* :)

Pohjoisen Rotukissayhdistyksen hallituskin järjestäytyi, tosin ilman mua, kun sattui työvuoro just päällekkäin järjestäytymiskokouksen kanssa. Mutta löytyi ne tehtävät mullekin siitä huolimatta, olen tätä nykyä sitten Porokin kokousemäntä. Tämä on uusi, vasta perustettu toimi, joten pitänee haastatella vielä paremmin Tinttiä siitä mitä kaikkea mun tehtäviin nyt kuuluukaan.

Ai niin, meidän yhdistys järjestää tammikuussa kissankasvattajan peruskurssin, ja olenpa tässä miettinyt josko kävisin kurssin! Helmikuussa käydään sitten siellä Jyväskylän näytelmissä ja sitten koittaakin jännät ajat, kun Kuutti käynee tapaamassa sulhasta ja ruvetaan toivottavasti odottamaan vauvoja :) Mielenkiintoinen alkuvuosi tulossa kissarintamalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti