keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Nettishoppailua ja kaverisauna!

On ollut vissiin taas liikaa aikaa, kun olen surffaillut päivät netissä ja tehnyt tilauksia vähän sinne sun tänne! Toki syy voi olla sekin että on kerrankin rahaa, nyt kun äitiyslomalta on taas palattu takaisin palkkaa saavien riviin :)

Mulla on ollut työn alla "mission impossible" kun olen käyttänyt vanhoja kirjepaperivarastojani vähemmäksi, ja niitähän riittää! Nyt kuitenkin katkesi kamelin selkä, laitoin jopa kaksi tilausta vetämään suosikkikauppoihini, Postcard Gardeniin sekä lettersets.com:iin. Toinen paketti tuli jo, siitä lähtee ainakin yksi lehtiö joululahjaksi saksalaiselle kirjeystävälleni.

Kissallekin tein ostoksia, se mun himoitsema pinkki Sturdi on nyt tilattu saksalaisesta verkkokaupasta Pets Wonder World. Päätin lopulta ottaa sen Euro-mallin ihan siltä varalta että joskus Euro-tyypin näyttelyyn eksytään, eikä se ollut kuin 4€ kalliimpi kuin "normaali". Toivottavasti se tulee pian!
Sturdi tuleekin tarpeeseen kun sovittiin Kristiinan kanssa että saan ilmoittaa Kuutin Kes-Kis:in näyttelyyn helmikuun 18-19. päivä, se on meidän viimeinen näytelmäreissu tältä erää kun kissa jää sitten mammalomalle. Mutta päästään nyt kuitenkin pyörähtämään avoimessa luokassa :) Tilaukseen meni myös Atlas 20-kuljetusboxi, josta löysin huipputarjouksen -40% Mustin ja Mirrin verkkokaupasta. Meillä on vaan noita kymppikokoisia boxeja, sekä sitten jättikokoinen nelikymppinen (kolmen kissan kuljetukseen), joten näin ehdottoman tarpeelliseksi saada nyt vielä tuon kokoinen boxi =)

Ja eikä tässä vielä kaikki! Meidän Nino-ipana pian 10kk alkaa kasvaa yli vaunun kopasta, ja kun kerran päiväunet pihalla ovat ihan must niin tilasin vaunuihin ihanan Eisbärchen lämpöpussin lastentarvike.net:istä. Meillä on aiemminkin ollut samanlainen pussi, mutta tyhmyyksissäni olen mennyt myymään sen joskus pois.

Joku aika sitten kirjoitin siitä että meidän lämpöä rakastavat kissat eivät ole löytäneet saunaa, no nyt on! Eilen lähdin saunomaan ja samantien kun kylpyhuoneen ovi aukesi niin Elli pinkaisi salamana lauteille :) Siellä me sitten istuttiin vierekkäin, kissa ja minä, lämpöä +70 astetta ja Elli vaan kehrää tyytyväisenä. Hetki siinä juteltiin päivän kuulumisista (ihana kissa kun niin tosissaan keskustelee ja kommentoi kaikkeen!) ja kun rupesin ottamaan löylyjä niin kissa hyppäsi alalauteelle. Hassu katti!

Kuutti aloitti taas juoksun, reipas väli sillä tulikin edelliseen juoksuun kun lokakuun puolessavälin oli viimeksi kiima. Varasin sille kuvausajan studioon ensi viikolle, toivottavasti sillä on siihen mennessä pahin hörhellysaika jo ohi ettei se kuvaaja vallan säikähdä kovin tuttavallista simskutyttöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti