keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Koti uudistuu

Viimeviikolla tehtiin reissu Haaparantaan, mies nuuskan perässä ja minä tietty Ikean :) Mielessä oli pari asiaa jotka kaipasi muutosta kotona, ja onneksi Ikeasta löytyi sitä mitä etsinkin..

Sängynpääty sai uuden päällisen, menin kauppaan sillä ajatuksella että ruusuja on saatava, ja mikä tuuri: siellä oli kuin olikin ruusu-kuosista kangasta! Valitsin vaalealla pohjalla harmaita kukkia, sitä sai myös sellaisena että harmaalla pohjalla vaaleita kukkia. Tässä ensin kuva vanhasta kankaasta, sitten uudesta:
Pienelläkin rahalla saa mukavasti piristettyä kodin ilmettä. Isommista sisustusremonteista saan vaan haaveilla, suunnitelmissa olisi remontoida alakerran wc, joka on paitsi vanhanaikainen ja ruma, myös äärettömän epäkäytännöllinen säilytystilan suhteen. Siihen olen miettinyt valkoista puolipaneelia (vaikka en mikään paneelin tai yleensäkään puun ystävä sisustuksessa ole, niin tuohon vessaan se sopisi tosi hyvin kun tila on niin reilun kokoinen). Paneelin ylle joku kiva romanttis-henkinen tapetti, altaan päälle jättikokoinen peili ja säilytystilat kuntoon. Sekä lattia ehdottomasti uuteen laattaan, vanha on ihan kamala! Mutta katsellaanpas, jos vaikka alkuvuodesta revittäis se alas?

Sitten mua on häirinnyt meidän keittiön valaisin joka on uuteen, melkein 3-metriseen pöytään auttamatta liian pieni. Hain siihen alunalkaen semmoisia matalaprofiilisia mahdollisimman leveitä kangasvarjostimia, mutta ankaran googlauksen päätteeksi oli pakko todeta että just semmoisia ei vaan enää ole mitä etsin. Mutta löysin sitten kuitenkin ihan kivat varjostimet Ikeasta, ja nyt näyttää taas pöytäkin joltain kun siinä on kokoon sopivat valaisimet katossa!

Tässä ensin kuva säälittävän pienestä lampusta mikä sai väistyä uusien tieltä, ja alla kuva uudesta virityksestä. Niin ja muuten, osaatteko kertoa missä alemmassa kuvassa on kissa?! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti