tiistai 15. marraskuuta 2011

Kissanpäivät!

Eilisen leivinuunin lämmityksen jälkeen ollaan täällä napa pullollaan herkullista karjalanpaistia ja juuresmuusia, ja kissat ovat päivän löhönneet lämpimällä uuninpankolla - johan on ollut kissanpäivät kuten kuvista näkyy:Komia on kita kaverilla :) Ja huomatkaa toki myös Kuutin hauska tapa löhötä aina kaverin päällä! Nämä vilukissat osaavat myös suunnistaa pyykkipäivänä kuivausrummun päälle nukkumaan, mutta saunaan en ole seuraa toistaiseksi saanut yrityksistä huolimatta.

Muksut pyysivät välipalaksi pirtelöä ja tulipa siinä sitten käytettyä meidän mixeriä ehkä noin kolmannen kerran kolmen vuoden aikana.. Tosi hurjasti ollut käyttöä sillekin, ostaessa himoitsin kieli pitkällä mansikkamargaritoja joita pyöräyttäisin joka ilta, eipä ole tullut pyöräytettyä ei.. Mutta nyt duunattiin mansikka-suklaapirtelöä ja olihan hyvää!400 g mansikoita
1/2 l suklaanougat jäätelöä
2 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
n. 1/2 l maitoa

Näistä tuli pari kannullista (melkein 2 litraa) naminami-pirtelöä, omaan satsiin lisäsin vielä kourallisen neljän viljan puurohiutaleita niin sai vähän mukavamman rakenteen ja lisää makua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti