lauantai 5. marraskuuta 2011

Maratonjuoksukoulu viikot 1-5

Reilu kuukausi on nyt juoksukoulua takana ja ohjelmassa on nyt edetty hölkkälenkkeihin, ensimmäiset 4 viikkoa mentiin oikeastaan kokonaan kävellen muutamia hölkkäpätkiä lukuunottamatta. Alkuun meinasi penikkatauti iskeä (tuskaa!), onneksi se meni nopeasti ohi! Eihän tämmöisen sotanorsun juokseminen kovin kevyen ja vaivattoman näköistä vielä ole, mutta toivoa sopii että treeni alkaa vähitellen näkymään myös vyötäröllä.

Seuraava kuukausi mennään hölkäten 20-35 minuutin lenkkejä, ohjelman mukaan tammikuun lopussa pitäisi jo jaksaa juosta melkein tunti. Kunnon kehittymisestä vielä tässä vaiheessa on vaikea sanoa, mutta ainakin jokaisen lenkin jälkeen on tosi hyvä olo ja alkaa vähitellen pääsemään muutenkin "makuun" tästä touhusta.

Kunnon lenkkikamppeet pitäisi kyllä hommata pikimmiten, totesin että maalis-huhtikuussa käyttöön otetut lenkkarit alkavat olla jo eläkeiässä, eikä tuo vettä hylkivä ulkoilutakki ole todellakaan mikään hengittävä! Siinäpä se sitten on kun ei ymmärrä noista nykyaikaisista teknisistä vaatteista ja kengistä mitään, menet kauppaan ja tottakai ne myyvät sulle kaikkein kalleinta ihan vaan sen takia kun et tiedä mitä haluat.. :)

Vähän asian vierestä vielä mutta kuntoiluun liittyen kuitenkin, ajateltiin kaverin kanssa käydä testaamassa hotjoogaa! Tämä on osa meidän pikkujouluilu-suunnitelmaa, siitä enemmän sitten kunhan päivän ohjelma vahvistuu.

Ja vielä vähän enemmän asian vierestä, meitin äitiysloma loppuu! Kalenteriin on ilmestyneet jo ensimmäiset työvuorot, 18.11. se taas alkaa (viimeistään). On kyllä mennyt 9 kuukautta nopeasti pienen poikasen kanssa. (Tosin nyt kun mietin niin eivät olleet kaksosetkaan paljon isompia kun jatkoin opintoja vuonna 2008.) Uudet kuviot edessä siis meidän perheessä tälle syksylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti