maanantai 14. marraskuuta 2011

Pikkujouluilua

Pidettiin hyvän ystävän kanssa viikonloppuna pikkujoulut, tosin ilman minkäänlaista kytköstä itse jouluun (paitsi että onnistuin yllättämään ystin pikkujoululahjalla, vaikka meillä ei mitään puhetta lahjoista ollutkaan - on vaan niin kiva yllättää!). Aamupäivästä mentiin Teknopalatsille kokeilemaan hotjoogaa, ja se oli NIIN kivaa! Ohjaaja piti tosi monipuolisen tunnin ja se salin lämpö oli tämmöiselle vilukissalle aivan luksusta. Harmi että ollaan vähän turhan kaukana siihen että tuosta tulisi mitään sen säännöllisempää harrastusta!

Pienen katkoksen tyttöjen iltaan teki Pohjoisen Rotukissayhdistyksen syyskokous, jonne livahdin joogan jälkeen. Olin ensimmäistä kertaa mukana ja heti alkoi vastuu painamaan hartioita kun minut valittiin uudeksi jäseneksi hallitukseen! Mukavaa ja mielenkiintoista päästä toimintaan mukaan *hyräilee Sirkesalon biisiä: annoin pikkusormen, ja se vei koko käden..* :)

Kokouksen jälkeen päästiin taas jatkamaan ystävän kanssa iltaa, mentiin Istanbuliin syömään ja juomaan oikein pitkän kaavan mukaan. Alkupalaksi jaettiin mezelautanen joka oli täynnä ihania pikkumaistiaisia, ja rohkaistuin maistamaan jopa naudan kieltä heti sen jälkeen kun kasvissyöjänä kunnostautunut kaverikin sitä söi :) Pääruoaksi muhkea sisäfileepihvi vuohenjuustokuorrutuksella ja iso lasillinen hyvää punkkua, Istanbul ei todellakaan pettänyt odotuksia! Jälkkäriä ei enää mahtunut kummankaan massuun, mutta kipiteltiin vielä Graaliin ja höpöteltiin viinilasillisten verran vielä kaikkea, sitten olikin jo aika hypätä bussiin ja suunnata kotiin. Mahtoi kanssamatkustajat ihmetellä kun mulla oli koko matkan typerä onnellinen hymy naamalla, niin ihana piristysruiske se lauantaipäivä oli tähän harmaaseen, mitäänsanomattomaan syksyyn!

Tästä eteenpäin ollaankin sitten tekemässä pikkujouluja muille, äitiysloma loppuu ja työt alkavat taas tämän viikon perjantaina! Navetta oli saanut uudet hienot kotisivut, tervetuloa kaikki uudet ja vanhat asiakkaat meille nauttimaan ihanasta miljööstä ja tietysti hyvästä ruoasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti