lauantai 2. maaliskuuta 2013

Piilopaikka palasina

Olen ihastunut uuteen Piilopaikka-sarjaan, kuvittaja Piia Keto on suunnitellut retromaisen kuosin Arabian Arcticaan. Meillä on häälahjaksi saatu 6 hengen astiasto Arcticaa, ja ajattelin että sitä olisi kiva täydentää nyt Piilopaikka-sarjalla. 
Ensiksi halusin hankkia sen suloisen kannun, löysin hyvän tarjouksen Sokoksen nettikaupasta (S-etukortilla) ja tilasin kannun

Kuva: S-verkkokauppa.fi
Olisipa ollut mukavaa saada kokonainen kannu, eikä kolmea palasta! :( 
Posti oli runnonut pakettia niin kovakouraisesti että kahva oli irronnut kannusta. Otti niin päähän!!! No, kannu asiakaspalautuksena takaisin, toivon että saan ensi viikolla uuden EHJÄN kannun ihasteltavaksi!

Keittiöstä seuraavaksi makuuhuoneeseen..
Muutaman päivän takainen Halti-kollin tyynylle osuneen pissa"vahingon" jälkeen lähti iso pyörä pyörimään :) Ensiksi ukkokulta pesee petauspatjan aika tukevalla mäntysuopa-annostuksella, hyvä yritys, mutta se patja lemusi niin hirvittävälle ettei sillä voinut enää nukkua. Ostetaan murulle samanlainen höyhentyyny jonka kissa oli pilannut, parempi - mutta ei hyvä. Ostetaan uusi petauspatja. Tässä vaiheessa oli jo ihan sama tehdä se mistä oltiin puhuttu jo syksystä asti: ostaa kokonaan uusi sänky. :)
Mies tekee vielä yhden reissun Ikeaan, ja nyt meillä on ihana uusi sänky!
Vanha jenkkisänky meni facebook-kirppiksen kautta lahjoituksena hyvin nopeasti, tämän näköinen sänky tuli tilalle.
Aika kiva :)

3 kommenttia:

 1. Hii, tuota samaa sängynpäätyä minäkin olen ihastellut, mutta mies vastustaa (se nukkuu aina jalkapohjat sängynpäädyn yli, eikä voi ymmärtää sänkyä jossa on pääty jalkopäässä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta kyllähän tuosta päädystä jalat voi tunkea läpi ;D

   Poista
 2. Toi on hieno sänky! :) Harmi sitä kannua, toivottavasti toinen tulisi ehjänä!

  VastaaPoista