tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ihana, ihana unisieppari!

Tänään kuljin ihan muissa asioissa erään lahjatavaraliikkeen ohitse, kun silmiini sattui jotain käsittämättömän kaunista! Liikkeen ikkunassa oli niin minun näköinen unisieppari, että en voinut vastustaa vaan menin ja ostin sen omaan kotiin. Olen katsellut unisieppareita ennenkin sillä silmällä ja nyt kun sopiva tuli (vihdoin) vastaan niin pitihän se saada. Siepparin sijoittelussa oli omat haasteensa, kissat nimittäin ovat siitä yllättäen tosi kiinnostuneita ;) Laitettiin se sitten kattoon, jospa se sieppaa pahat unet yhtä tehokkaasti sieltäkin! Tässä kuvia vielä kaunokaisesta:
Nyt kun dieettikin on edennyt jo lähes puoliväliin (ihan pian -10kg saavutettu!!) niin olen uskaltanut ihan pienesti ruveta haaveilemaan siitä talon rakentamisesta. Tosin se toinen työn alla oleva 10 kiloa on varmasti paljon tiukemmassa kuin tuo ensimmäinen, mutta saahan sitä suunnitella ja unelmoida! Satunnaisesti tulee selattua netistä talomalleja ja ajattelin sellaista leikekirjaa johon keräisin kiinnostavia ja käytännöllisiä sisustusratkaisuja kuvina, sen avulla voisi olla helpompaa hahmottaa mitä haluaa.

Edelleen Kuutin juoksua odotellaan, mutta ei se kissa käskemällä juokse :) Naukustit ovat kyllä täysin rinnoin nauttineet sohvan käsinojalle paistavasta kevätauringosta ja pudottavat kaikki kilpaa karvaa. Mustia vaatteita kannattaa välttää jos aikoo tulla tänne kylään, lupaan että ne eivät todellakaan ole enää mustat kun lähdet kotiin!

1 kommentti:

  1. Ihana unisieppari! Meillä on mökillä vihreä ihanuus, se on seinällä sängyn vieressä, mutta ehkä se siinäkin tehoaa. :)

    Hirmuisesti onnea puolivälin saavuttamisesta!!

    VastaaPoista