perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kuutti studioon, yritys 2 :)

Jäipä ne ensimmäiset studiokuvat kissassa saamatta, joten nyt on uusi yritys varattu (tosin eri studioon!) ensi viikoksi. Ajattelin kertoa tämän nyt etukäteen, koska kissalle odotetaan kuumeisesti kiimaa, ja mikäpä olisikaan parempi tapa saada juoksu kissalle kuin sopia jotakin menoja! :) Nähtäväksi jää onnistuuko tämä jekku..

Mutta niistä kuvista, olipa melkoista sähellystä siellä ekalla studiolla! Käytiin kuvissa siis joulukuussa, ja kuvaaja aikoi lähettää ne vedokset sähköpostiin. Mitään ei kuitenkaan kuulunut, ja reilun kuukauden päästä kyselin vedosten perään, kyselyyn tuli vastaus että katsotaan kuvat ja lähetetään. Meni taas viikkoja, ei kuvan kuvaa sähköpostissa! Helmikuussa tuli maili, olen alustanut muistikortin enkä siirtänyt kissan kuvia sieltä koneelle, sori! Mutta että tervetuloa uudestaan.. En onneksi tässä mitään hävinnyt, en ollut kuvauksesta vielä maksanutkaan, enkä todellakaan ole menossa samaan paikkaan enää uudestaan!

Nyt löysin sitten uuden kuvaajan, jonka käsialasta ja tyylistä tykkään todella paljon ja odotukset ovat korkealla - jospa meillekin niitä hyviä kuvia vielä saataisiin. Studioaika sovittiin tulevaksi keskiviikoksi, ja jos Kuutti ei sitä kiimaa nyt tähän väliin pukkaa niin mennään neidin kanssa poseeraamaan :) Mikäli jälki on hyvää niin tulette kyllä kuulemaan ja näkemään siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti