keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Joka keväinen sisustusbuumi iski taas+kiva sisustusaiheinen arvonta!

Se on kumma juttu miten samaan tahtiin lisääntyvän päivänvalon kanssa innostuu joka kevät laittamaan kotia, meilläkin on parhaillaan yksi maalausprojekti päällänsä ja tänään haaveilin keittiön välitilan uusimisesta sekä uusista työtasoista. Lisäksi myös pienemmät muutokset kodissa piristävät (uudet sisustustavarat, tuoreet kukat jne..), ei aina tarvi laittaa koko mökkiä remonttiin.

Lähestyvän kesän (mitä ei kyllä usko kun katsoo ikkunasta ulos, metriset hanget vielä joka puolella!) kunniaksi ajattelin pistää pystyyn pienen sisustusaiheisen arvonnan ja haastaa samalla (harvat?) lukijani kertomaan

Mikä on viimeisin sisustushankintasi?

Jätä vastauksesi kommenttina tähän postaukseen, tulen arpomaan voittajan enteellisesti perjantaina 13.4. jolloin edes jollakin on hyvä päivä! :)

Palkintona on oma valinnan mukaan yksi (1) näistä ihanista "Keep calm and carry on"-keittiöpyyhkeistä:

Pinkki: Drink martinis and seduce the gardener
vaaleanpunainen: Panic, dumbass and behave like headless chickens
harmaa: Now panic and freak out


Onnea kaikille arvontaan!

Näin lopuksi esittelen oman uusimman sisustusostokseni, onhan tässä kalenterissa paljon enemmän särmää kuin seinällä roikkuvassa mainoskalenterissa :)

7 kommenttia:

  1. Minun viimeisin hankintani on lila päiväpeite :)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Viimeisin sisustushankinta on jouluverhot! Ehkäpä sen vuoksi sormet syyhyää päästä sisustushankintoja tekemään, jotain uutta pitää saada kevääksi kotiin :)

    VastaaPoista
  3. Siitä on niin kauan, etten enää edes muista, mitä ole hankkinut.;)
    Perjantai ja 13. päivä on aina ollut onnenpäiväni, joten jäänpä odottamaan, jos vaikka pinkki pyyhe pian koristaisi pikkuruista keittiötäni.
    Rapsutuksia kissoille!

    Jaa, että palautetta; miksi kummassa pitää olla niin synkkä pohja? Jolta vanhan ei ole helppoa lukea tekstiä. No, positiivista on se, ettei ole mustaa ja punaista tai oranssia, jotka saisivat migreenin aikaan!:))))

    VastaaPoista
  4. Minun viimeisin hankintani on olohuoneeseen uudet verhot. Jaffa-verho odotti kavereita muutaman kuukauden, ja reilu viikko sitten ne sitten löytyi: mustat ohuet pellavaverhot! Eipä ole koskaan ennen mustia verhoja ollutkaan... :)

    VastaaPoista
  5. Mun viimeisin hankintani oli pari päivää sitten hommattu pupu-esine, jos sitä voi sisustustavaraksi sanoa. :D Lähinnä pupuhullua lasta ja pääsiäistä ajatellen sellaisen hommasin. Sitä ennen hommasin pienen hyllyn makuuhuoneeseen miehen yöpöydän kirjaröykkiötä varten.

    VastaaPoista
  6. Minä ostin varmaankin viimeksi jotain mökille (sisustustavaraa siis on jo, mökki vaan on tosi heikossa kunnossa joten iso remontti edessä ennen kuin saa tavarat esille..) ja se viimeisin ostos taitaa olla sellainen peltinen punainen lääkelaatikko - sellainen jossa on valkoinen risti kyljessä. Ajattelin että sinne on hyvä laittaa sitten mökillä särkylääkkeet, laastarit sun muut.

    VastaaPoista
  7. Voi mistä noita ihania pyyhkeitä saa ostaa? Tahtoo sellaisen, jos arvonnassa ei onnista!

    En ole piiiitkään aikaan ostanut mitään, mutta pari viikkoa sitten kaivoin itselleni äitini varastoista iloisen keltaiset ikkunaverhot pääsiäiseksi. Vanhat tosin, mutta hyväkuntoiset.

    VastaaPoista