lauantai 31. maaliskuuta 2012

Studiosession satoa!

Voi mikä onni olikaan että löysin uuden kuvaajan sen edellisen kuvauksen mentyä aivan päin mäntyä! Oululainen Elisa Riekki tekee lemmikkikuvauksia vapaa-ajallaan (löydät hänet Facebookista -> Foto Elicia), ja siellähän mekin keskiviikkona sitten puolitoista tuntia oltiin kuvattavana.

Meillä oli tosi hauskaa, Kuutti on kyllä semmoinen persoona että sen edesottamuksille saa nauraa pissat housussa! Huomasin siinä kuvauksen aikana senkin miten tärkeää on että löytyy sellainen yhteinen sävel kuvaajan kanssa, rennossa ilmapiirissä kissakin jaksaa intensiivisen kuvaustuokion paremmin. Puolitoista tuntia vilahti ihan silmänräpäyksessä, mutta Elisa kuulosti tyytyväiseltä saamiinsa kuviin ja mullekin tuli luottavainen olo että kyllä me nyt taidettiin jotakin talteen saada. Ja kyllähän me saatiinkin!

Alla otetut kuvat ovat siis kaikki Elisa Riekin käsialaa, katsokaa ja ihastukaa!

2 kommenttia:

  1. Moikkista! On kyllä aivan ihastuttavia kisuja siulla! Ja muutenkin tosi mielenkiintoisen oloinen blofi, taidan laitella seurantalistalle. En yleensä ihan hirviästi jaksa blogei lukea mut tää jotenki nappas niin, et piti lukee pari sivua taaksepäinkin :)

    Oma blogini tosin on hieman jäädykissä tilanpuutteen ja inspiraation katoamisen jälkeen :D

    VastaaPoista