tiistai 15. toukokuuta 2012

Lomafiiliksissä

Tuleva kesäloma tulee olemaan niin täynnä kaikkea mahtavaa, että tuskin maltan odottaa! Juhannuksena jännitetään kissan synnytystä, ja kesäloman saa aloittaa niin ihanalla asialla kuin kahdenkeskinen Pariisin matka miehen kanssa! En ole ollut vuosikausiin ulkomailla (jos Haaparantaa ei lasketa ;) ), ja nyt vihdoinkin saatiin kaikki järjestymään niin että reissu on mahdollinen, huippua!

En ole aiemmin käynyt Pariisissa, joten kaikki vinkit otetaan vastaan, mitä tehdä, minne mennä, missä ja mitä syödä? Meillä on kaupungissa kolme kokonaista päivää aikaa, ja ainakin yksi päivä on pyhitetty shoppailulle. Ajattelin myös mahdollisesti treffata erästä saksalaista kirjeystävääni, jos hänen aikatauluihinsa sopisi tulla meitä Pariisiin moikkaamaan, jännittävää!

Nyt ei millään jaksaisi venyä enää kahta viikkoa töissä, kaikki hauska kun on niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana..

1 kommentti:

  1. Oioi, ihanaa reissua! Mää en oikein osaa mitään sanoa mitä kannattaa tehdä, kun meiän reissu oli pikkulapsen kanssa tehty. Semmonen avokattobussiretki on ihan kätsy jos haluaa nähdä pienessä ajassa monenlaisia paikkoja. :) Macaroneja kantsii ahmia - ne ei maistu varmasti missään yhtä hyvältä! :D

    VastaaPoista