torstai 31. toukokuuta 2012

Uudet terassikalusteet saapuivat :)

Ja hienot ovatkin! Tuntui työpäivä pitkältä kun aamulla rahtifirma soitti että kalusteet ovat tulossa, enkä päässyt heti näitä kasaamaan ja ihastelemaan. En millään malttanut olla kuvaamatta, vaikka terassin laitto onkin vielä ihan kesken.

Käytiin samalla vauhdilla sitten ostamassa kesäkukatkin, nyt on pihan laittaminen aloitettu. Nuo rottinkiset kukkalaatikot tarttui tänään Kärkkäiseltä mukaan, olin ensin laittamassa kuvat muovisiin vastaaviin, mutta kun salassa olin haaveillut valkoisista rottinkisista laatikoista ja semmoiset sattuivat eteen niin ostettava oli. On siis tarkoitus laittaa nuo kuitenkin kaiteelle, ei taitaisi 1,5-vuotiaan käsittelyssä kestää tuossa maassa kovinkaan kauan.

Pöydän alle suunnittelen räsymattoja! Semmoisia oikein ihanan värikkäitä, eikä niiden todellakaan tarvisi olla samanlaisia.. Ehkä myös voisi ostaa istuinpehmusteita, jos joku haluaa peffalleen pehmikkeen :)
Mitä muuta keksisin, vinkkejä?! Lisää kukkia? :) Tarkoitus olisi tehdä nyt kerrankin viihtyisä ja mukava terassi, kun niin monta vuotta se on ollut haaveissa vain!

1 kommentti: