lauantai 12. toukokuuta 2012

Suuria salaisuuksia :)

Vihdoin ja viimein voinen avata suuni eräästä asiasta jota olen pantannut tässä viimeiset kolme viikkoa! Meille tulee vauvoja! Tosin kissa-sellaisia :)

Kuutti vieraili siis kolme viikkoa sitten Ruotsissa, tapasi hienon siamilaiskollin ja rakastui! Näiden pikaisten häiden hedelmiä siis odotellaan syntyväksi kesäkuussa. Olen ollut tähän asti varovaisen toiveikas astumisen onnistumisesta, ja kun ei kokemusta ja "silmää" ole vielä oikein karttunut näille tiineyden ensimerkeille, niin valokuvattiinpa tässä aamusella kissan tissejä ja lähetin kuvat sitten kasvattajan arvioitavaksi. Ja mikä ilo, kun puhelimessa odotti viesti että tiineeltä näyttää :) Nyt ehkä sitten uskallan tätä hihkua täälläkin!

Mulla on vielä kolmisen viikkoa töitä ja jään sitten Kuutin kanssa äitiyslomalle (ts. kesälomalle). Haluan ehdottomasti olla kotona seuraamassa kissan vointia ja toivottavasti pääsen myös todistamaan syntymän ihmettä sitten aikanaan. Onneksi kasvattaja tulee myös lasketun ajan tienoilla meille odottamaan h-hetkeä, saatamme siis hyvinkin grillailla tulevana juhannuksena yhdessä :) Itselle kaikki on niin uutta ja jännittävää, joten mieltä rauhoittaa kummasti se tieto siitä ettei kaikkea tarvitse osata ja tehdä yksin.

Vaan mepä jäädään tänne kasvattelemaan massua (siis kissa, ei emäntä!), oikein hyvää huomista äitienpäivää kaikille äideille sekä tuleville sellaisille! Niin ja mikäli olet kiinnostunut siamilaisista söpöliineistä niin vieraile toki Feanorian Catteryn kotisivuilla tutustumassa rotuun ja kasvattajaan ;)

2 kommenttia: