tiistai 13. marraskuuta 2012

Seinäjoki 10.-11.11.2012

Halti
Halti-pojan ensimmäinen näyttelymatka Seinäjoelle oli oikein onnistunut! Pentu otti oikein rennosti koko viikonlopun, ja hurmasi ihanalla olemuksellaan kaikki :) Molempina päivinä saatiin kuulla semmoisia ylisanoja tuomareilta, jotta tämmöinen vaatimaton omistaja meinasi olla jo ihan nolona, mutta tottahan se on: komea kolli on Haltista kasvamassa. Mutta se pikkuinen kolo komiassa (=häntämutka) narautti meidät molempina päivinä, lauantaina hävittiin TP-valinnat ja sunnuntaina ei ollut asiaa sinne lainkaan. Olen kuitenkin niin tyytyväinen molempien päivien arvosteluun, että ne oli enemmän kuin sata jänistä! Sydämin kuorrutetut arvostelusetelit ovat aivan valloittavat, ja mahtuu sinne yksi voimasanakin: p**keleen häntämutka! (Kristiina Rautio)

Haltin ensimmäiset näyttelytulokset ovat siis:
10.11.12  Veikko Saarela EX1
11.11.12 Kristiina Rautio EX1

Kristiinan kissat olivat myös upeita, Haltin sisko Sansa oli myös oikein reipas ja ihana: EX1 molempina päivinä. Ja kuten niin monesti ennenkin  Ukko (Feanorian Enterprise) oli molempina päivinä NOM, BIS ja valmistui viikonloppuna International Premier:ksi.

Kiitos kovasti Kristiinalle ja kaikille muille kissaihmisille jotka tekivät viikonlopusta niin mukavan ja onnistuneen, toivottavasti nähdään Jyväskylässä! :)

Halti
Toteanpa vielä tähän samaan postaukseen että varasin nyt Kuutille sterilisaatioon ajan, se on 22.11.12 Eipähän tarvi sitten hermoilla enää sitä milloin Halti keksii nuo kollin vinkeet, kun kotona on enää leikattuja naaraita.

Haltia on kyselty aika paljon jalostukseen, mutta mitään ei ole mihinkään suuntaan varsinaisesti sovittuna. Siitoshyväksyntää haetaan tuolta Jyväskylän näyttelystä helmikuussa, ja terveystestit teetän viimeistään tammikuussa, eli näillä näkymin herra saa pitää pallinsa sinne juhannuksen korville pisimmillään. Halti on siis käytettävissä yhdelle/kahdelle naaraalle ensi kevään aikana, lisätietoja saa suoraan minulta (napsu04@ hotmail.com) tai Haltin kasvattaja Kristiina Kemppaiselta (feanorian.cattery@ gmail.com).


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Mielenkiinnolla odotetaan mihin poisku vielä kehittyy kun ikää tulee lisää!

      Poista