keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Random act of smileness


Kerroinkin jo aiemmin että olen keksinyt itselleni puuhaa näihin pitkiin päiviin, joita yksinäni kotona vietän. Siihen ei tarvita kuin virkkuukoukku ja tarpeeksi ontelokudetta (on nimittäin muutama kilo jo ihan parissa-kolmessa viikossa kulutettu..) ja viihdyn pitkänkin aikaa sohvannurkassa tehden käsitöitä. Tällä hetkellä osaamiseni rajoittuu pelkästään koreihin, joskus ehkä uskallan aloittaa hullunrohkean projektin maton virkkaamisen kanssa, mutta vielä ainakin pysyttelen pienissä töissä. No, alkaa olla jo "muutama" kori tehtynä, ja lisää tulossa. Osa on menossa lahjaksi ja siitäpä tuli tämä seuraava idea! Tällä kertaa lahjotaankin ketä tahansa muuta paitsi itseään :)

Pian on joulu ja aika muistaa läheisiä. Tällä kertaa teen yhdelle teistä tämän muistamisen helpoksi, eli sinun tehtäväsi on kommentoida tätä postausta: kenelle tämän lahjan lähettäisit ja miksi juuri hänelle?
Tee tämä 12.12.12 mennessä! (huom! meillä on kissoja, tämä allergisille tiedoksi)

Minun tehtäväni on arpoa yksi voittaja 13.12.12, jonka valitsemalle ystävälle/sukulaiselle/kenelle tahansa tämän lahjan lähetän sopivasti joululahjaksi:


Ontelokuidusta (100% polyesteria) virkatut korit (2kpl)
Muistakaa laittaa kommenttiin sähköpostiosoite josta tavoitan teidät arvonnan jälkeen, jos vaikka arpaonni suosii!

Oikein ihanaa joulunodotusta kaikille!

5 kommenttia:

 1. Mää antaisin lahjan äitilleni, joka varmasti rakastuisi noihin ihanan värisiin koreihin. Äiti teki nuorempana paljon käsitöitä, mutta ei pysty enää kun kaihi on huonontanut näön siihen malliin.

  VastaaPoista
 2. Yllätys, yllätys, minäkin antaisin äidilleni.Äitini on sairastanut vuosia vaikeaa masennusta. Ainoa ilo hänellä on tällä hetkellä käsityöt, sukkia hän neuloo kuin liukuhihnalta. Tämä kori olisi piristys ja yllätys sekä vaihtelua käsitöihin; mitä kaikkea voi tehdä.
  T: Mervi (= maura suom. postcrossing-foorumilla)
  s-posti: mervi.p@dnainternet.net

  VastaaPoista
 3. Äidilleni antaisin minäkin tuollaisen korin. Hän tekee käsitöitä edelleen paljon, varsinkin neuloo.

  VastaaPoista
 4. Moi, antaisin tälläisen lahjaksi myös äidilleni!

  Äiti ennen teki paljon käsitöitä, virkkasi verhoja sängynpeitteisiin, nykysin tekee sillon tällöin jotain, kuto mulle villasukat hiljattain!

  Arvostan sitä itsetehtyä ja nämä on juuri sitä missä näkyy oman käden jälki, kuten itsellä joulukorttien merkeissä.


  Joulunodotusta sinullekki! <3
  Halauksia
  Henna!

  VastaaPoista
 5. Moi!

  Mä antaisin korin itselleni. Tai no jos tarkkoja ollaan niin Eerika sen varmasti omisi itselleen ja omille kutuilleen, että niitä koreja pitäisi kuitenkin olla kaksi :)

  Miia

  VastaaPoista