maanantai 19. marraskuuta 2012

Vaaleanpunaista joulua!

Tuliaisia Italiasta     

Bauhausin palloja 

Tiedätte varmaan kun välillä iskee sisustuksessa tietyn värin kausi? Suuret linjat meillä on vedetty mustan, valkoisen ja harmaan sävyjen kanssa, mutta väliin on kiva piristää kodin ilmettä jollain muullakin värillä. Nyt meille on ihan selvästi tulossa vaaleanpunainen joulu! :) Löysin Bauhausista niin ihanan hempeitä vaaleanpunaisia joulupalloja, sekä vähän rockimpia glitterpalloja (joista mulla ei valitettavasti ole kuvaa), mutta onneksi sentään jätin sen hirvittävän pinkin muovikuusen kauppaan! Joku roti sentään!

Äitini kävi viikko sitten Italiassa Gardajärvellä, ja kun piti keksiä tuliaistoiveita niin heitin siihen että tuo mulle vaaleanpunaisia joulukoristeita. Hieman varauksella odottelin että löytyyköhän sieltä semmoisia, mutta kuten ylemmästä kuvasta näkyy niin löytyi, ja aika kivoja vieläpä! Eiköhän näillä varustuksilla saada niiiiiin ällösöpö joulukuusi tänä vuonna, ensi vuodestahan ei vielä tiedä mikä väri sitten puhuttelee ;)

Jos löytäisin kirppikseltä valkoisen virkatun päiväpeiton jonka raaskisin saksia palasiksi, niin haluaisin tehdä sellaisia tärkättyjä pitsisiä joulukoristeita. Siis kun niissä on yleensä virkattu ympyrän tai neliön mallisia blokkeja, ymmärtääköhän kukaan mitä yritän selittää.. Voisihan niitä itsekin virkata, mutta olen enemmän tämmöisten suurempien linjojen nainen, mikään pitsin nypläys ei kertakaikkiaan tule onnistumaan! Mutta jos jollakin lojuu ihan sattumalta virkattuja halkaisijalta n. 10cm "palasia" niin otan vastaan :D (...ja kuinka huiman paljon yhteydenottoja nyt tulenkaan saamaan...)

Ja vielä yksi ihana joululahjaidea jonka löysin Joululehdestä, siinä tehtiin kuppikynttilöitä. Eli siis kauniisiin vanhoihin kahvikuppeihin oli valettu kynttilä, ja mikäli kuppiin löytyy vielä asetti niin näyttää vielä ihanammalta! Kirppikseltä varmasti löytyisi paljonkin ihania kahvikuppeja, kynttilämassankin saa ostettua valmiina, sitten vaan pilaamaan yksi kattila ja tekemään kuppikynttilöitä. Jokainen varmaan tajuaa sen ettei mikään "I love New York"-tuliaismuki ole ehkä ihan paras valinta, mutta tyylinsä kullakin.. :)

Ihanaa joulunodotusta!


1 kommentti:

  1. Vaaleanpunainen joulu kuulostaa ihastuttavalta! Meillä on joulukoristeet punaisia ja kultaisia (jos vielä oikein muistan) ja joskus vois kyllä koklata jotain ihan uutta! Niinku vaaleanpunaista... ;)

    VastaaPoista