tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hortonomihommia

Tulipa kierrettyä muutama Oulun sekä naapurikuntien puutarha tänään, kun etsittiin kasvatettavaa uuteen kasvihuoneeseen. Ainakin kasvihuonekurkut olivat joka tarhalta loppu, mutta löydettiin kuitenkin tuosta lähipuutarhalta paska-nimisiä kurkuntaimia, lieköhän tuo nimi enne - paskan myitte.. :) Kolmen kurkun taimen lisäksi mukaan lähti myös 3 kirsikkatomaatin tainta, punainen sekä keltainen chili ja 2 paprikan tainta. Lisäksi laitoin multaan sokeriherneet.

Harkitsin myös mansikantaimien ostamista, sekä hetkisen jopa omenapuita, mutta ne jäivät nyt toistaiseksi vielä kauppaan. Jospa tuossa kasvihuoneessa olisi nyt haastetta ihan tarpeeksi tämmöiselle keltanokalle.

Terassille löytyi myös upea karjalanneito-amppeli. Nyt myös orvokkilaatikot ovat paikoillaan ja kaikki ylimääräinen siivottu terassilta pois, Muurikan grilli on vielä ostoslistalla.

Ulkona on ollut nyt paljon tekemistä ja ilmatkin on suosineet, joten ollaan oltu lasten kanssa koko päivän aina pihalla. Illalla nukahtaa 4 päivän leikeistä onnellista lasta aivan silmänräpäyksessä, eikä unta kyllä ole tarvinut itselläkään houkutella. Hauska miten nyt kodin epäjärjestys ja sotkut eivät haittaa ollenkaan, kun vietät päivät pihalla etkä näe tätä hullunmyllyä koko aikaa! Yksi sadepäivä voisi kuitenkin tulla tarpeeseen, saisi pyykättyä ja imuroitua ;)

Todistusaineisto vielä, että jotain ainakin yritetään kasvattaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti