maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kesäpuuhia pihamaalla

Piti se kasvihuone käydä ostamassa, kun ei siltä ajatukselta rauhaa saanut! :) Päivä meni sitä kasatessa, mutta nyt se on pystyssä ja odottaa vaan kasveja sisuksiinsa! Meillä molemmilla paloi käsivarret pystytyshommissa, eipä arvannut että aurinko ottaisi jo noin kovasti iholle kun on kuitenkin suhteellisen viileää. Huomenna lähdetään kiertämään puutarhoja, mitä sieltä löytyisi kokeilevan puutarhurin kasvihuoneeseen kasvamaan.

Tässäpä kuva vielä kovin tyhjästä kasvihuoneesta:


Sisätilaa on 4,5m2, naapurin vinkistä tehtiin tuollainen lattia puulavoista (alimpana maisemointikangas sekä päällä muutama sentti sepeliä) ja tarkoitus olisi ostaa nyt kasvusäkkejä joihin istuttaa taimet. Eli ei rakenneta kiinteitä istutusaltaita ollenkaan. Mutta ehkäpä isoihin ruukkuihin voisi laittaa jotain köynnöskasvia tuomaan sellaista vihreyttä ja vehreyttä, mitä kasvihuoneessa kuuluu olla :)

Terassillekin löysin ne haaveilemani räsymatot pöytäryhmän alle, nyt kun vielä saisi nuo kukkalaatikot asennettua tuohon kaiteelle ja ehkä pari amppelia roikkumaan, niin tulisi kivan näköistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti