maanantai 4. kesäkuuta 2012

Paris calling :)

Nyt se on virallista, ihka ensimmäinen kesälomapäivä aluillaan ja miten huipusti se alkaakaan, illalla lennetään Jarkon kanssa Pariisiin! Laukut on pakattu, nyt vaan odotellaan kentälle lähtöä. Jännittää, en ole ollut pitkään aikaan lentokoneessa, joten voi olla että puristan vieruskaverin käden ihan muusiksi jokaikisestä ilmakuopasta.

Toivon edelleen että tapaisin erään pitkäaikaisen kirjeystäväni tällä reissulla, mutta se ei ole vielä varmaa. Tekemisenpuute tuskin kuitenkaan iskee, eikä kolmessa päivässä ehdi edes kaikkea haluamaansa tehdä ja nähdä - vaan onpahan sitten hyvä syy suunnata Pariisiin joskus uudestaan.

Eilen etsin vielä netistä parhaat ostosvinkit ja -paikat, nyt kun kroppa on tammikuusta keventynyt tarkalleen ottaen -14,6kg (JES!) niin on todellakin aika uusia vaatekaapin sisältöä! Saas nähdä millaisen vaatevuoren kanssa sieltä kotiudun ;) Ylilyönteihin on ehkä varauduttava, sillä en ole ostanut itselleni vaatteita vuosikausiin!

Saatte matkakertomusta sitten loppuviikosta!

Muutama rivi vielä Kuutista, kasvattaja kävi eilen sitä moikkaamassa ja arvioi että massussa olisi ehkä 3-4 pentua :) Varmahan ei tietenkään voi olla, mutta kiva saada edes silmämääräinen arvio - katsotaan sitten kolmen viikon päästä kuinka hyvin osui kohdalleen. Juteltiin siinä sitten pentuhuoneesta, synnytyksen kulusta ja pentujen hoidosta yleensä, kohta tulee ajankohtaiseksi rakennella mammalle muutama pesävaihtoehto. Pitänee käydä hakemassa juhannusta ajatellen ihan spesiaali kuoharipullo, joka sitten avataan iloisen perhetapahtuman jälkeen ;) Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja meillä on täällä tuhiseva simskupentue muutaman viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti