tiistai 11. lokakuuta 2011

Kes-Kis Jyväskylä 8-9.10.2011


Kuten kuvasta näkyy, oli Kuutti toisella näyttelyreissullaan jo ihan konkari ja käyttäytyi aivan ihanasti! Mikä helpotus, vähän kummitteli vielä mielessä se ensimmäinen päivä Kokkolassa kun se veti rallia ympäri häkkiä koko päivän. Nyt neiti nautiskeli päiväunista omassa pinkissä pesässään, ja kun vielä Tintin neuvosta otin kissan tuomaripöydän viereenkin tuossa pesässä niin sekin selvästi rauhoitti kissaa.

Lauantaina Kuutti oli venäläisellä Elena Noskovalla, joka hauskasti puhui englantia ja venäjää sekaisin - yritäpä siitä ottaa sitten selvää :) Hyvin kasvava, lupaava kroppa ja hieno profiili. Mitään varsinaisesti negatiivista ei arvosteluseteliin kirjattu, enkä nyt sanasta sanaan muista mitä kaikkea siinä pöydässä puhuttiin. Tulos EX1.

Sunnuntaina oltiin Dorte Kaaen pöydällä, jonka ensimmäinen kommentti oli "wow, what have you been feeding to her?", ja kehui todella paljon Kuutin kokoa. Myös pään profiili sai erityiskiitosta, mutta olipa Dorte myös ensimmäinen joka huomautti kissan vinoista silmistä. Sanoi ettei ne varsinaisesti ole vinot, mutta semmoinen pieni vinksotus niissä on - ja onhan niissä :) Tulos EX1. Vähän harmitti kun Kuutilla piti näyttelyluettelon mukaan olla vastustaja sunnuntaina, mutta se ei ollutkaan paikalla. Olisi tullut vähän lisää mielenkiintoa ja olisi itsekin päässyt vertaamaan melkein samanikäistä naarasta Kuuttiin. Päästiin jopa TP-valintoihin asti, vaikka tietysti siellä porhalsi taas kollipojat ohi niin että vilahdus vaan kävi. Ehkä tulevaisuudessa avoimessa luokassa voisi pärjätä paremmin?

Nyt kun on pari näyttelyä takana ja alkaa itsekin päästä vähän jyvälle siitä kaikesta, niin onhan se aika mielenkiintoista touhua ja ennen kaikkea mukavaa, meillä oli ihan huippu porukka reissussa! Ei siis varmastikaan jää viimeiseksi kerraksi kun näyttelyreissuille lähden, mutta nähtäväksi nyt jää miten ensi vuonna päästään, kun meillä on niitä kissavauvojakin (toivottavasti!) tulossa johonkin väliin. Katselin minä kyllä tuota Elliäkin että olisko siitä ehkä.. Mutta päädyn yhä uudelleen siihen että ei se sinne halua, joten en sitä halua kiusata. Ellin kaksi siskoakin oli muuten Jyväskylässä, Feanorian Dabria sekä Feanorian Dreamscape eli Nötterö. Olivat kyllä hyvin paljon Ellin näköisiä ja oloisia, Nötterö varsinkin :)

Pikku hylkeenpoikanen sekä emäntä kiittää ja kuittaa, oli hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti