keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tänään meillä on hyviä uutisia :)

Tai oikeastaan nämä kyllä ovat jo eilisen uutisia, mutta kissojen PRA-testien tulokset tulivat ja Kuutti on terve! Kaikki testatut Feanorian-kissat saivat saman tuloksen, hieno homma :) Saipahan itsekin huokaista helpotuksesta, että se mun ottama näyte sitten onnistui!

Tällä viikolla aloitin myös treenaamisen maratonille, uskomatonta mutta totta! Sain ennakkoon joululahjaksi juoksukoulun ja nyt on tavoitteet tuolla ensi syksyssä, jos sen puolikkaan saisi sitten kunnialla juostua. Alkuun aloitellaan varovasti ja vasta kolmannella harjoitusviikolla ruvetaan ottamaan juoksuaskeleita, mielenkiinnolla odotan miten kunto rupeaa kasvamaan. Sanonpahan vaan että on se onni että illat on jo pimeitä, niin saa tuolla kenkkasta menemään ilman että kukaan näkee :)

Illalla pakkailen taas reissukamppeet kasaan, pieni gallup naapurien kesken ja löytyi lainaan ahteri-ystävällisempi retkituolikin - miten mukavaa että se kamala pilkkijakkara jää kotiin! Sovittiin että olen lauantaina 04.30 Oulussa hakemassa matkaseuraa kyytiin, joten voi olla vähäuninen yö taas tuo pe-la. Saapa nähdä jääkö ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi kun lähden tuota matkaa ajamaan vasta näyttelyaamuna. Taidanpa vielä kerran lukea sen 52-sivuisen näyttelysääntökirjan läpi, jos sieltä tarttuisi taas päähän jotain ja matkaseura välttyisi tuhansilta tyhmiltä kysymyksiltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti