tiistai 4. lokakuuta 2011

Rakas joulupukki...


Meidän 7-vuotias rupesi tekemään hyvissä ajoin toivelistaa joululahjoista, ja tämä osui silmään kun paperi keittiön pöydällä lojui.. Meidän ehkä pitää vielä varmistaa että minkälaisia KOURUJA tyttö tarkoittaa, että osataan varmasti hankkia oikeanlaisia :) Olisihan se kertakaikkisen harmi jos lahjana tulisi sitten ihan väärän mallista kourua!

Rupesin sitten itsekin mietiskelemään että mitähän voisin toivoa joululahjaksi, meidän perheessä tahtoo aina mennä niin että lapsille on lahjoja säkkikaupalla ja me aikuiset ei enää edes osata ajatellakaan että voisi jotain haluta ihan itselleenkin. Muutaman asian kuitenkin keksin, toivottavasti joulupukki lukee tätä blogia :)

* Hugo Boss:in Deep Red-hujuhaju, se vaan on niin ihana!
* talviseen juoksutreeniin sopivat lenkkikamppeet (mitä ne nyt sitten onkaan, ei hajuakaan vielä)
* villasukat
* kosmetologin lahjakorttikin olisi kiva
* sisäliikuntakengät

Ja jos mukaan laitetaan vielä toiveet jotka eivät ole pelkästään minulle henk.koht.

* me yhdessä Kuutin kanssa toivotaan pinkkiä Sturdia :)
* uusi astianpesukone (pieni vaatimaton toive..)


No niin, jospa tämän epävirallisen toivelistan myötä olisi myös lupa ajatella ja suunnitella joulua, vaikka olenkin sitä mieltä että kaupallinen jouluhabitus alkaa aivan liian aikaisin. Tänä jouluna halutaan ehdottomasti olla kotona, yleensä ollaan reissattu joulunviettoon Kuusamoon mutta nyt olen luultavasti töissä, eikä me olla vielä täällä uudessa kodissa vietetty yhtään joulua muutenkaan. Omat, meidän näköiset jouluperinteet on siis vielä kokonaan kehittelemättä. Paitsi että tytöt keksivät jo yhden, joulusaunassa ei kuulemma enää voi käydä, kun se joulupukki jotenkin kummasti aina ajoittaa vierailunsa siihen kun lapset ovat saunassa! ;)

2 kommenttia:

  1. Olin järkyttynyt että cittarissa oli jos joulukrääsää :o

    Pinkkejä sturdeja voi saada Suomen jälleenmyyjää edukkaimmin hinnoin täältä: http://www.petswonderworld.de/englisch/sturdi-products/sturdi-show-shelters/sturdi-show-shelter-single-pop-up-also-in.html

    Postikuluista en sitten tiedä..

    Mutta kandee kysyä MegaEläimestä mitä niiden kautta maksaa.

    VastaaPoista