maanantai 3. lokakuuta 2011

Jyväskylä kutsuu!

Ja toista näyttelyreissua pukkaa heti kun ensimmäisestä ollaan toivuttu! Lauantaina startataan taas samalla kokoonpanolla kohti Jyväskylää, sissimeiningillä paahdetaan aamusta sinne eli lähtö on todella aikaisin. No, ehkä tällä kertaa uni maistuu jo paremmin minullekin, viimeksi meni niin jännäillessä että yöunet jäivät turhan vähiin :) Ja ehkä nyt jo pärjään ilman "muista kissa"-muistilappua keittiön pöydällä?!

Kuutti kävi eilen pesulla, kovaäänisesti kyllä toimenpidettä protestoi ja kaverit huusivat yhtä järkyttyneitä kylpyhuoneen oven takana :) Nyt kuitenkin tyytyi osaansa eikä rimpuillut niin kovasti kuin viimeksi. Sitten enää korvakarvat raaputella ja kynnet leikata, siinäpä on taas neiti valmiina näyttelyyn. Voin sanoa ettei minusta ikinä olisi minkään pitkäkarvaisen rodun hoitajaksi, että hattua nostan kyllä heille ketkä niitä upeita turkkeja jaksavat ja osaavat ylläpitää - minä taidan pysyä näissä lyhytkarvaisissa kavereissa. Näyttelykuulumisia päivittelen blogiin ensi viikolla, en ole vielä edes katsonut ottamiani kuvia Kokkolasta, että onnistuiko niistä yksikään. Järkkäri olisi ollut fiksumpi valinta, tuo rähjäinen pokkari ei oikein toiminut..

Onhan sitä jo "sillä silmällä" tutkiskeltu myös ensi vuoden näyttelykalenteria, mutta saa nyt nähdä mihin aikaan tuolle Kuutille aletaan niitä astutushommia suunnittelemaan, jotta mennäänkö mihinkään vai ei. Elliä kun en kuitenkaan halua näyttelyillä kiusata, se on sen luontoinen että saisin siltä varmaan ikuiset vihat niskoilleni jos tietentahtoen sen veisin paikkaan jossa se pelkäisi ja stressaisi itsensä hengiltä. Kuutti näytti kuitenkin sopeutuvan nopeasti vaikka olihan se lauantai Kokkolassa sillekin aika järkytys, mutta sunnuntaina jo kuin aivan eri kissa!

Ajattelinpa uskaltautua myös Porok:in (Pohjoinen rotukissayhdistys, jonka jäsen olen) tulevaan syyskokoukseen. En ole mikään yhdistysaktiivi ollut ikinä, mutta kun nyt nämä kissatouhut ovat vieneet ainakin jo yhden käden niin pitää varmaan tarjota myös toistakin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti