tiistai 26. helmikuuta 2013

Grrrr... Grafiikkaa!

Ihan ensiksi pieni avautuminen!
Minulla on 8 kuukauden ikäinen kollipoika joka mitä ilmeisemmin on nyt keksinyt olevansa isokin kollipoika, koska eilen kiipesimme sänkyyn ja todettiin että nyt haisee kissanpissa.. Miehen tyyny oli ollut haisevan hyökkäyksen kohteena, siinä meni sitten petauspatjat ja muutkin. Olen viime yön nukkunut paljaalla runkopatjalla, oma peitto ja tyyny sentään säästyi mutta lakanoita en jaksanut laittaa keskellä yötä. Ah ja voih, tätäkö se nyt kollin omistaminen on? :)

Jos joku ihmettelee että miksi pidän leikkaamatonta kollia kotona, niin tarkoitus on tässä kevään mittaan tavata pari hemaisevaa tyttöystävää jonka jälkeen pampulat joutaa pölkylle. 

No mutta sitten siihen itse asiaan!
Tämä blogimaailma on sitten ihmeellinen, tarjoaa ihania seikkailuja ja mielenkiintoisia löytöretkiä, etkä ikinä tiedä mihin päädyt kun klikkailun aloitat.
Eräs retkeni päätyi Uutistoimisto Anselmiin, jossa Anna juuri iloitsi myyntiin saamistaan julisteista. Ihastuin kovin näihin hienoihin grafiikkajulisteisiin, ja tiesin heti että mihin ne kotona laittaisin. Tänään oli vihdoinkin se päivä (lue: tilipäivä) jolloin sain tilauksen julisteista tehtyä, käy toki ihastelemassa muitakin julisteita ja seinäkoristeita Dekorossa.

Nämä kisulit tulevat koristamaan meidän kodin seiniä ihan pian!
(KUVAT LAINATTU Dekoro.fi)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti