sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pieniä poneja Jyväskylässä 16-17.2.2013

KES-KIS:n kansainväliset kissanäyttelyt 16-17.2.2013 Jyväskylän Killerillä saivat taas tutuksi käyneen porukan pakkaamaan kissansa autoon ja suuntaamaan kohti etelää. Kristiinan pikkuinen Audi A3 nieli urheasti kolme naista, kuusi kissaa (!) ja kaikki meidän tavarat, kun perjantaina iltapäivästä lähdettiin ajelemaan Jyväskylään.

Minulla oli mukana vain Halti, Kristiinalla (Kuutin velipoika) Ukko ja Sansa, joka on siis Haltin sisko. Karvaisempaa kissakalustoa toi mukanaan Jaana, joka on ollut monella näyttelyreissulla aikaisemminkin mukana. Uusi ja ihana Sokos Hotel Paviljonki vastaanotti reissussa rähjääntyneet, me lähdettiin Kristiinan kanssa vielä pienelle ostoskeikalle ja syömään Sohwiin, aivan huippuviihtyisä ravintola keskustan tuntumassa.

Lauantaiaamuna ei kovin pitkään ehtinyt hotellin mukavasta sängystä nauttimaan, aamupalan jälkeen auton keula kohti Killeriä, kissat eläinlääkärintarkistuksen kautta Sturdeihin ja pian sainkin jo roudata Haltia siitostarkistukseen. Se oli kyllä nopein rippikoulu ikinä, tuomarit totesivat kissasta "looks like a siamese" ja nimmarit alle paperiin. Naimalupa saatu, nyt saa järjestää kissahäitä :)

Lauantain arvostelusta Haltille EX2. Vein kissan arvosteluun ja ensimmäinen kommentti oli "Jaaha, joku kasvattaa täällä pieniä poneja!" Ai, onko meidän 8 kuukauden ikäinen kollipoika jotenkin iso(hko), kun on jo kasvanut ohitse 3-vuotiaasta kastraattiladysta?! :))  Meilläpä oli ihan värin paras-kisakin jossa kolme kermulia otti mittaa tittelistä, sen pokkasi itselleen Sansa-neiti! Ukko BIS, kuten niin monesti aikaisemminkin, se on tosi hieno kissa niin ulkonäöltään kuin luonteeltaan!

Sunnuntaina ujo pikku ponini sai EX1, kovin on vielä jännittävää touhua Haltille tuo näyttelykissana oleminen. Harjoitus tekisi hyvää, mutta mutta.. Avoimeen luokkaan en hännän vuoksi sitä edes vie ennenkuin poiskun pampulat on napsaistu pois. Nuorten luokkaan pääsisi vielä parin kuukauden ajan, mutta onko yhtäkään näyttelyä tässä järkevän matkan päässä, se on taas ihan eri juttu.. Tai sitten suosiolla odotellaan ne mahdolliset kissahäät ja mietitään näitä näyttelytouhuja sitten taas uudestaan.

Toiset Feanorian-kissat olivat sunnuntaina(kin) voittoisia, Ukko ja Sansa molemmat BIS :) Onnea onnea!

Kiitos taas aivan ihanasta näyttelyviikonlopusta ja seurasta kaikille!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti