sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Juhlahumua ja kissakuvia

Viikonloppu on mennyt melkoisessa hulinassa, ehkä nyt on aika hengähtää hetki ja miettiä mitä kaikkea tapahtuikaan tänä aurinkoisena viikonloppuna.
Meidän ihana kuopus Nino täytti lauantaina huimat 2 vuotta!

Onhan hassua väkeä
hiiri laskee pyörällä mäkeä
eipä laske suotta
Nino täyttää 2 vuotta!


Tuossa kuvassa on paljon nostalgiaa, kauluspaita joka Ninolla on päällä, on ollut 2-vuotiaana myös isänsä päällä - 29 vuotta sitten! Uskomatonta ja ihanaa miten jotkut asiat ja tavarat säilyy, kaikki ei ole aina kertakäyttöistä! 

Päivänsankari, uuden rattikelkan onnellinen omistaja!

Synttärijuhlat vaihtuivat sunnuntaiksi kissan studiokuvaukseksi täällä ihan omassa kotona. Luottokuvaajani Elisa Riekki urhasi aurinkoisen sunnuntaipäivän ja tuli meille kuvauskamppeiden kanssa, päivän tähtenä oli tänään Halti. Meillä oli tehokas tunnin mittainen kuvausjakso, ja olen kovin tyytyväinen. Valmiita kuvia saadaan ihastella loppuviikosta, sain vilkaista raakamateriaalia ja uskon että sieltä saadaan kivoja kuvia meidän kollipojasta!

Nyt saatte tyytyä pelkkiin studion pystytyskuviin :)

Tähti tutustumassa kuvausympäristöön :)

Kaikki valmiina, nyt kuvataan!
Kotona kuvaaminen oli kyllä todella rento kokemus, ja Elisa kertoikin että niin eläimet kuin lapsetkin ovat yleensä paremmalla mielellä tutussa ympäristössä, joten kuvauskin käy yleensä helposti ja nopeasti. Ja mikäpä sen mukavampaa kun ei tarvitse lähteä kuskaamaan kuvattavaa mihinkään! Studion saa rakennettua käytännössä mihin vaan, kuten kuvista näkyy.. En voi muuta kuin suositella, Elisan ja hänen yhteystietonsa löytää ainakin Facebookista nimellä Elisa Riekki Photography, siellä on myös paljon kuvia joista voi hänen tyyliään käydä katsomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti