maanantai 25. helmikuuta 2013

Vadelmaista Vallilaa ja vähän muutakin

Tytön huoneeseen on vihdoin saatu lyhennettyä ja ripustettua se ihana vadelman värinen Vallilan Kelohonka, jota piti metsästää 300km päästä :) Se on kyllä kaunis!


Eräs ystäväni piti jokin aika sitten Perfect Home-kotikutsut, en päässyt paikalle mutta halusin silti jotain uutta ja kivaa :) Kynttilät ja lyhdyt eivät enää tähän vuodenaikaan kiinnostaneet, bongasin sitten ylisöpön lelukorin ja tilasin kertaheitolla kaksi, poika leikkii poikkeuksetta olohuoneessa ja leluista on välillä melkoinen miinakenttä lattialla. Nyt on hyvinkin edustuskelpoiset lelukorit joita ei hävetä pitää esillä olohuoneessakaan:


Kävin myös ideavarkaissa eräässä blogissa, ja työn alla on kaksi kuormalavaa. Sen verran olen vielä salaperäinen, etten halua paljastaa koko projektia vasta kuin valmiina, mutta lupaan että pian sekin aika koittaa! :) 
Ehkä pienen pienen kurkistus kuitenkin... Nämä ihanat sabloonat ovat osa DIY-puuhailujani.7 kommenttia:

 1. Nuo verhot on kauniit! Ja lelukorit!! Vau! Kyllä noita kehtaa olohuoneessa pitää esillä! :)

  Mitäköhän sun lavaprojektista tulee... mielenkiintoista! Mäkin voisin jotain kuormalavoista puuhata, kun meiän yrityksen piha on niitä täynnä eikä kukaan huomaisi jos pari katoaisi omiin projekteihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan ei ole vielä arvannut oikein, mitä olen tekemässä ;) Parille ystävälle on ollut ihan pakko tunnustaa, kun kävi liian ylivoimaiseksi olla täysin hiljaa :D

   Poista
 2. Mä kattelin meille keltaista kelohonkaa kappana tohon keittiöön, mutta en viel ostanut. Toi vadelmainen on kyllä nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nähnyt tuota keltaista "luonnossa" että millainen se on, Vallilan nettisivuilta yritin katsoa mutta eihän se ole sama asia kuin hiplata kaupassa. Sehän voisi olla raikas kevätväri, ja mitä olen pieniä vilauksia nähnyt teidän uudesta kodista niin varmasti sopisi sinne!

   Poista
 3. Hei, mistä asti kävit tuon verhon metsästämässä, oliko mistä kaupasta? Olen itse yrittänyt jo pitkään metsästää samaa väriä, mutta mistään en ole löytänyt, en niin mistään.. Tässä alkaa ihan jo lannistumaan, joten kyselenpäs sitten kaikilta jotka ovat hetki sitten tuollaiset ostanut, että mistä ne ovat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusamon Citymarketista löytyi tämä, ja itseasiassa näin pari kappaletta pinkkiä Kelohonkaa Oulusta Ruskon Citymarketissa noin pari viikkoa sitten, poistomyynnissä..

   Poista
 4. iiks mä tykästyin niin tohon lelukoriin. haluun samanlaisen vaavin huoneeseen! Apua :) ihana !

  VastaaPoista