tiistai 5. helmikuuta 2013

Kuinka sitten kävikään.. (nolo kertomus huovutetusta kissanpesästä)

Ensin oli vain (suo), koukku ja Eevi. 

Silmääkään räpäyttämättä sijoitetaan reilu 30 euroa iiiiihanan väriseen hahtuvalankaan, jonka myyjä vakuuttaa riittävän kissanpesän virkkaukseen.

Nyt meillä on jo virkattu kappale, joka ei T-O-D-E-L-L-A-K-A-A-N muistuta yhtään kissanpesää, mutta ensikertalainen huovuttaja-Eevi uskoo sinisilmäisesti asian vielä korjaantuvan.. (just joo..)

Oikeasti, mie väänsin itku silmässä kylpyhuoneen lattialla tätä hemmetin rättiä muotoonsa (ja tätä ennen se oli pyörinyt kaksi pesuohjelmaa koneessa, 20 minuuttia kuivausrummussa, sekä raivokkaasti harjattu juuriharjalla -niinkuin ohjeissa sanotaan-. Kuvassa se on köytettynä pesuvadin päälle kahdella kylpytakin vyöllä! Kannattaa varoa, sillä on kuitenkin jo harmaa ja punainen vyö ;D


Ja mitä tästä tuntien työstä jäikään käteen...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Ihan söpö huovutettu, niin mikä??????

Nolouden määrää on hyvin vaikea määritellä! 
MUAHAHAHAHAHAH!


3 kommenttia:

 1. Sehän on... sehän on... kukkanen! Tee heteet keskelle ja tärkkää ja kiinnitä ikkunaan koristeeksi...

  Okei. Aina ei mene kuin Strömsössä. ;) Katselin muuten eläinkaupassa eilen sellaisia kissanpesiä, leopardikuvioisia. Olen kyllä todennut, että kissalle mieluisin paikka on aina sohvalla tai nojatuolissa, ei niillä kissanpedeillä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nämä ovat niin kasanukkujia, että kolmekin kissaa saattaa olla yhdessä pesässä :) Vain maatiainen ei ole ikinä suostunut edes menemään pesään.

   Hmm.. voiskohan tuota muuten ihan oikeasti tärkätä? :)

   Poista
 2. Eikös sen vois kursia pysymään kasassa jollain tollasella "nauha ympärille" systeemillä, jolla sitä kuivattelit tossa pesuvadin päällä?

  VastaaPoista