sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sisustajan Oulu

Shoppailemaan!!? Oulussa ja lähikunnissa on paljon ihania sisustusliikkeitä, joista melkein kaikilla on myös nettikauppa. Tässä muutama vinkki minne kannattaa suunnata, mikäli näillä korkeuksilla vierailee!

OULU:

White Maison
Ihastuttava täyden palvelun sisustusliike White Maison palvelee Oulun ydinkeskustassa kävelykadun varrella. White Maison on rakennettu harmonian ympärille ja putiikki on pullollaan ihania sisustus- ja lahjatavaratuotteita. Tuotteemme tulevat Hollannista, Tanskasta, Ruotsista ja Suomesta. White Maisonista löydät huonekalut niin kotiin kuin mökille. Meidän kauttamme myös sisustussuunnitelmat. Lahjakortit ja lahjat kauniisiin kääreisiin paketoituna. Meiltä saat iloista ja hyvää palvelua. Tule ja ihastu kodinomaiseen tunnelmaan!   (kursivoitu teksti lainattu White Maisonin sivuilta)

Spazio
Spazio on Oulussa sijaitseva koti- ja ulkomaisten huonekalujen, valaisimien, sisustustekstiilien sekä kodin käyttö- ja lahjatavaroiden erikoisliike. Se satsaa laadukkaisiin designtuotteisiin ja maineeltaan moitteettomiin koti- ja ulkomaisiin valmistajiin. Liike on erikoistunut myös julkikalusteiden myyntiin. Spazion myymälän löydät Oulun keskustasta. (kursivoitu teksti lainattu Spazion sivuilta)

Colore
 Todellinen sisustajan karkkikauppa :)

Lifestylenordic on tunnelmallinen sisustuskauppa historiallisessa miljöössä Oulun aittatorilla AITTA 10:ssä. Palvelemme asiakkaitamme myös nettikaupan kautta.
Meillä on tuotteita Sinulle, joka haet laatua ja pohjoismaista tyyliä. Meille sisustamisessa olennaisia asioita ovat ainutlaatuisuus ja trendien mukana kulkeminen. Kaupastamme löydät valikoiman piensisustustuotteita ja tekstiilejä. Toiminnassamme korostuu pohjoismaisuus. Esiin nousevat skandinaavisen selkeät linjat ja pohjoismaisen luonnon rouheus. Lifestylenordicissa moderni ja  vintage yhdessä muodostavat harmonisen, trendikkään ja ajattoman kokonaisuuden. Tuotteemme tulevat  pääasiassa Tanskasta ja edustetuna ovat seuraavat tuotemerkit: By Nord, Ferm Living, House  Doctor ja Tine K Home.  (kursivoitu osa lainattu Lifestylenordic:n sivuilta)

 Decora on Oulun keskustassa sijaitseva täyden palvelun sisustusliike. Autamme löytämään tyylisi mukaisen sisustuksen niin kotiin, toimistoon kuin vapaa-ajan asuntoon.
Sisustussuunnittelun lisäksi meillä on myös ompelupalvelu. (kursivoitu osa lainattu Decoran sivuilta)

 Country Annie
 Maalaisromanttinen sisustusliike


OULUN LÄHIKUNNAT:

TYRNÄVÄ
Sisustus Wanha Aliina 

LIMINKA
Sisustusliike Sweet Home Villa 


Olkaapa hyvä! Jätin ihan suosiolla pois kaikki tunnetut Asko, Isku, Kodin1 jne.. vaikka ne kaupungista löytyykin. Nyt vaan ostoslistaa tekemään ;)

 

2 kommenttia:

  1. Colore on aivan ihana! Siis nettikauppa. Paikanpäälle en ole päässyt.

    VastaaPoista