maanantai 12. syyskuuta 2011

Meillä juostaan taas!

Kuten Kuutin siskokin antoi omalla esimerkillään jo odottaakin, pamahti se toinen kiima päälle Kuutillekin - vain 2 viikkoa ensimmäisestä! Eilen iltapäivästä alkoi sellainen vihjaileva kiehnääminen ja äänen avaus, illalla ei ollut enää epäilystäkään mistä on kysymys. Eipä muuta kuin viestiä laittamaan Kristiinalle.

Tämähän on nyt hieman hankala tilanne, varmaan sekä Kristiinaa että itseänikin lähinnä huolestuttaa näiden usein toistuvien kiimojen mahdolliset haittavaikutukset, kiimahan itsessään on jo kissan elimistölle melkoinen rasitus ja saattavat altistaa kissan mm. kohtutulehdukselle. Kuuttihan täytti vasta 1/2 vuotta, joten ihan vielä ei olisi astutuksenkaan aika. Mutta toivotaan nyt että neiti ei jatkossa juoksisi ihan yhtä tiheästi, ihan oman hyvinvointinsa vuoksi.

Kristiina kävi viime viikolla tervehtimässä kissoja ja samalla Kuutilta otettiin PRA-näyte. Jäämme odottamaan vastauksia rapakon takaa! Muut siitostestit on vielä ottamatta, ja jossakin sivulauseessa on vilahtanut myös mahdollinen sydänultra, mutta nämä selviää sitten aikanaan. Sain myös shampoota Kuutin pesuun näyttelyä varten, sekä ohjeet korvakarvojen trimmaukseen. Nyt pitäisi käydä hommaamassa siihen trimmaukseen sopiva väline, eläinkauppa ei ainakaan osannut tarjota mitään joten seuraavaksi suuntaan marketin kosmetiikkaosastolle :)

Suurin osa näyttelykamppeista on nyt kasassa, nämä pari reissua tehdään nyt vähän mustalaistyyliin lainatavaroilla, mutta jos näyttelykärpänen kunnolla puraisee niin ostan sitten omat tarvikkeet, se Sturdi on varmaan heti ensimmäisenä ostoslistalla. Loppuviikosta pestään sitten kissa ja ruvetaan jo vähän jännittämään ensimmäistä näyttelyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti