tiistai 20. syyskuuta 2011

Valmistautumista ensimmäiseen näyttelyyn

Enää muutama päivä aikaa meidän ihka ensimmäiseen kissanäyttelyyn, ihan vähän jo jännittää! Jännityksen aiheet tosin ovat tyyliin "muistanko ottaa kissan mukaan lähtiessäni", kun tuntuu välillä että tämä äitiysloma on pehmittänyt pään ihan täysin :)

Kuutti pääsi pesulle (pääsi ja pääsi...) viime perjantaina, suoranaisesti ei varmaankaan nauttinut toimenpiteestä tippaakaan mutta yllättävän vähillä taisteluilla siitä selvittiin. Korvakarvojen trimmaukseen kävin marketista ostamassa kulmakarvaveitsen ja ollaan nyt muutamana iltana korvia sen kanssa siistitty, totesin että oli hyvä aloittaa ajoissa kun ei tuo tekniikka ole vielä täydellisesti hallussa, eikä kissalla kovin pitkä pinna emännän räpöstyksille. Ja on muuten huomattava ero karvallisten ja karvattomien korvien välillä, neidin korvat näyttävät nyt entistäkin isommilta! Ihania jättikorvia nämä itämaiset. Kynnet pitää muistaa lyhentää vielä perjantai-iltana.

Tänä iltana ajattelin jo vähän pakkailla, tai ainakin hakea esille kaiken tarvittavan. Kissan rekisterikirja ja näyttelyn vahvistuskirje on ehkä viisainta nostaa jo nyt silmien alle, ettei ne tärkeimmät sitten vaan unohdu. Ruoat on ostettu ja hiekkalapio, hiekat on vielä kaupassa. Ostin myös mikrokuituliinan karvan siistimiseen, Kristiina lupasi lainata silkkitippoja. Lauantai aamuna onkin sitten aikainen lähtö, saan itse pompata ylös varmaan jo heti neljän jälkeen aamuyöstä (aamu-unisen painajainen!) että olen sitten kuuden molemmin puolin noutamassa kyytiin muut näyttelymatkalaiset. Tähdätään siihen että oltaisiin Kokkolassa noin klo. 9:00.

Niin ja jouduttiin ottamaan Kuutilta eilen se DNA-näyte uudestaan, minkä siis piti olla jo matkalla tutkittavaksi. Todella luotettava kotimaan postilaitoksemme (kai huomaatte tietyn sarkasmin piikin..) oli hukannut yhden kissan näytteet, joten otettiin sitten kaikki näytteet uusiksi.. Toivottavasti nyt kaikki menee putkeen ja saadaan oikein hyviä negatiivisia testituloksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti