torstai 31. tammikuuta 2013

***Eko-arvonta!***

"Uuden" (tai ennemminkin uudistuneen) blogin kunniaksi polkaistaanpa nyt käyntiin lupailemani eko-aiheinen arvonta :) Olen viimeaikoina tutustunut ekotuotteisiin ihan vaan huvikseni, tunnustan etten ole mitään paras luonnonsuojelija ja voisin tehdä monta asiaa paljon, paljon paremmin niin että Äiti Maalla olisi mukavampi olla.

Mutta pienistä pisaroista kasvaa iso virta, ja keksinpä sitten haastaa teitä lukijoita mukaan pienen arvonnan myötä. En ole ikinä koskaan testannut pesupähkinöitä, vaikka niistä monesti olen lukenutkin. Mikäli tuote on sinullekin vieras niin esimerkiksi täällä voit tutustua siihen, sillä jos onni sattuu potkaisemaan niin palkintona on...

...hauska ekopaketti joka sisältää 250gr pussin pesupähkinöitä sekä Clipper Kamomilla-Sitruunamelissa teetä, luomua tottakai :)Arvontaan voit osallistua tästä hetkestä aina maanantaihin 18.2.2013 klo 00.00 saakka!
Arvontaan osallistut näin:

-Jätä tämän tekstin jälkeen kommentti jossa vastaat 
minkälaisia ekotekoja teet ja mitä haluaisit lukea blogistani?
(1 arpa)

TAI / JA

-Liityt blogini lukijaksi ja vastaat ^ ylläoleviin kysymyksiin
(2 arpaa)

TAI/JA

-Linkität tämän arvonnan omaan blogiisi ja 
vastaat ^ ylläoleviin kysymyksiin. 
(3 arpaa) 

Huom! "Anonyymit" laittakaa jokin yhteystieto kommenttiin, jotta saan yhteyden mikäli voitto osuu kohdalle! Ja pistäkää toki kommenttiin myös se monellako arvalla osallistutte, kiitos!

Nyt ei muuta kuin onnea kaikille arvontaan!!!


10 kommenttia:

 1. Liityin eilen lukijaksesi, ehkä "liian aikaisin" arpalippua ajatellen?
  Mutta lukisin mielelläni blogistasi lisää luomutuotteista, ekopesuaineista, suhtautumisestasi lisäaineisiin.
  Ja mainoksen arvonnastasi löydät blogistani
  http://yritysjaharrastaminen.blogspot.com/
  heti kun olen kommentoinut tähän, siirryn kirjoittaan omaa postaustani :D
  Blogillasi on muuten kaunis nimi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hepa, tervetuloa lukijaksi ja onnea arvontaan :) Pistitpä heti pahan kun ehdotit uusia bloggausaiheita, tämähän tarkoittaa että mun pitää ruveta "opiskelemaan" aihetta ennenkuin voin yhtään järkevää lausetta siitä julkaista :D Mutta pidänpä mielessä, kiitos aihevinkeistä!

   Poista
 2. Pesupähkinät ja mahdollisimman biohajoavat pesuaineet ovat olleet meillä käytössä jo vuosia. Aina tulee uusia, joten olisi mukava pysyä ajanhermolla niistä. Luomu on lähellä sydäntä.
  Tällä hetkellä mua vaivaa hurja parabeenien määrä jopa apteekin perusvoiteissa!! Mistä järkeviä vaihtoehtoja?

  Bisfenoli A:n käyttö säilykepurkeissa on yksi huolenaiheeni. Ihmisravinnoksi tarkoitetuissa tuotteissa siitä voi löytää maininnan -ei sisällä-, mutta eläinruoissa ei

  Pirkka -merkin mehu-ja tonnikalasäilykekohusta mieleeni tulee, että Thaimaassa valmistetaan eläinruokamerkit Feline Porta 21, Cosma, Almo nature, Applaws ja muut "huippumerkit". Mitä lienee ostamme?!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, eettisyys kissanruuissa on yksi pohdinnan arvoinen aihe.. Muistan joskus lukeneeni jotain keskusteluja siitä, pitänee kaivaa uudestaan esille jos se herättäisi jotain ajatuksia!

   Poista
 3. Arvonnassa mukana, kivaa! Mun ekotekoni on vaikka sitten kasvissyönti, jota olen harrastanut -95 lähtien. Muuten olen aika saamaton ekoilija... Noloa! No, yritän lajitella jätteet, mutta joskus lipsuu. Meillä on sekäjäte, energia, bio, pahvi, paperi, lasi ja metalli taloyhtiössä. Musta aika hyvä valikoima roskiksia.

  VastaaPoista
 4. Moi! Löysin blogisi juuri äsken, kun eräässä toisessa blogissa vinkattiin tästä arvonnastasi. :) Minä ekoilen syömällä mahdollisimman paljon luomu- ja kasvisruokaa, ostamalla ekolologisia pesuaineita ja kierrättämällä.
  Liityin myös blogin lukijaksi, eli ilmeisesti saan siis kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 5. Ekotekoja: Luomu- ja kasvispainotteinen ruoka, käytetään vähän pesuaineita ja useimmiten ekologisia, nykyisin liikutaan paljon jalan, joskus bussilla, kun taloudessa on vain yksi auto. Uusimpana juttuna olen koettanut opetella ruoanlaittoa ja leivontaa leivinuunin kanssa.

  Blogistasi haluaisin lukea lisää sisustusjuttuja ja kevään koettaessa puutarhajuttuja :)

  t. Heidi & yksi arpa

  VastaaPoista
 6. Vieläkö ehtii mukaan arvontaan?
  Kaikenlainen sisältö kiinnostaa, esim. viimeeksi tuo keksiresepti sattui oikeaan saumaan! :D Ekoilija olen henkeen ja vereen, mutta pesupähkinät on jääneet testaamatta. Niitä olisi kyllä kiva kokeilla, koska nehän käy kestovaippojenkin pesuun ja niitä meillä kuluu kovaa tahtia :) Yhdellä arvalla mukana!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista