keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Siivouspäivä!

Tässä viikonloppuna innostuttiin siivoamaan ihan kunnolla, imuri huusi hoosiannaa ja pölyt saivat kyytiä. Tosin tuo puhtaan kodin tunnelma säilyi vain silmänräpäyksen, siitä pitävät huolen 4 pientä lasta ja sama määrä karvaisia kavereita. Mietinpä siinä puuhatessani että olisi niin mukava kun voisi säilyttää edes illuusion puhtaasta kodista vaikka ympärillä olisi kaaos, ja kun olen aivan rakastunut kaikkiin ihaniin tuoksuihin niin laitoin Googlen laulamaan..

Perinteistä pikasiivoustahan meillä harrastetaan melkein jokapäivä, valot kiinni ja repullinen tuoksukynttilöitä palamaan :) Ja tunnustan etten ole kovinkaan innokas itse tarttumaan vapaaehtoisesti pölyrättiin tai imurin varteen, mutta ehkä tämä seuraava keino saa tähänkin emäntään vähän vauhtia siivouksen saralla!

Etsin ensin kuumeisesti Laura Ashleyn kodinpuhdistusaineita vain todetakseni että taitaa tämä tuoteryhmä olla aivan menneen talven lumia. Ajatuksena oli siis löytää vähän arjen luksusta, hyväntuoksuisia puhdistusaineita kauniissa puteleissa, niin että siivouskin tuntuisi mukavalta touhulta. Löysin sitten My Green Today-ekoverkkokaupan ja sieltä Maison Belle-tuotesarjan.

Maison Belle on tanskalaisen Isabella Smith Apothecaryn biohajoavien tuotteiden sarja. Tuotteissa yhdistyy vihdoinkin myös kauneus ja tehokkuus. Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja lapsiturvallisia. Aineet puhdistavat perusteellisesti vaikka eivät sisällä fosfaatteja, ammoniakkia tai valkaisuaineita. Puhdistusaineet katoavat kokonaan luontoon ja pullot ovat 100 % kierrätettävissä. Tuotteissa on ihanat luonnolliset tuoksut eteerisistä öljyistä ja ne valmistetaan Tanskassa.
(kursivoitu osa lainattu My green today:n sivuilta)
Tuoksut hurmasivat, nyt ei tässä talossa siivotakaan ihan perus-Tolulla :) Tilasin testierän, pakkohan näitä on päästä kokeilemaan! Vai miltä kuulostaa greippi bergamotti-keittiösuihke, laventeli minttu-kylpyhuoneen puhdistussuihke tai kurkku-yleispuhdistussuihke?! Nams! Ja toki on vaan plussaa että tuotteet eivät ole eläintestattuja.

Raporttia seuraa kunhan saan paketin kotiin, vapiskaa tahrat ja pölyt! :)

2 kommenttia:

  1. Maison Belleä en ole kokeillut, mutta Methodin eukalyptus-minttu WC-puhdistusaine on ehdoton! Tosi raikas hyvä tuoksu. Puhdas koti on ihana - sen hetken kun se on puhdas ja siisti... ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, törmäsin myös tuohon Methodiin, sitä taidankin kokeilla sitten seuraavaksi!

    VastaaPoista