tiistai 29. tammikuuta 2013

Maison Belle kodinpuhdistusaineet



Kuten aika monessa kodissa tähän aikaan vuodesta, meilläkin sairastetaan iki-ihanaa tautia jossa lentää tavarat kummastakin päästä, ja aika usein varoittamatta. Olen muutenkin aika bakteerikammoinen, mutta oksennustaudin jyllätessä tämä kammo nousee ihan uusiin ulottuvuuksiin, käsiä pestään tuhat kertaa päivässä, ja yritän muutenkin pitää paikat puhtaana.

Maison Belle:n puhdistusaineet ovat pelastaneet minut täydeltä epätoivolta viime päivinä, joten ansaitsevat nyt ylistävät mainossanat ihan varmasti!

Tekisi nimittäin mieli kutsua kaikki vieraat meidän vessaan, se tuoksuu niin hyvältä ja raikkaalta laventeli-minttu kylpyhuoneen puhdistussuihketta käytettyäni :) Tässä taitaa olla myös se etsimäni raikas puhdistusaine kodinhoitohuoneeseen missä meillä on kissanvessat, ja joskus haisee suoraansanottuna kusi ja paska :)

Keittiön puhdistussuihke (greippi-bergamotti) sekä yleispuhdistussuihke (kurkku) vuorottelevat muussa siivouksessa sen mukaan haluanko tuoksutella piristävää greippiä vai pehmoista kurkkua, molemmat ovat tosi herkullisen tuoksuisia!

 Maison Belle-sarjassa on myös pyykinpesu- ja huuhteluainetta (ajattelin kokeilla seuraavaksi!) sekä mm. käsisaippuaa, käsitiskiainetta ja lasinpuhdistussuiketta.

Rakas puolisoni on sitä koulukuntaa joka vannoo Kloritin, Tolun ja muiden "vanhan kansan" aineiden nimeen, ja tiukkaan jaksoi mulle väittää ettei näillä aineilla nyt ainakaan puhdasta tule, kun ovat ympäristöystävällisiä ja tuoksuvat hyvältä ja ovat pakattuna "tuollaisiin pulloihin".. Niin mitenkä että?! :)  Mutta minä tykkään, ja sinnikkäästi laitan ne "tämmöiset pullot" tarjolle, ja uskon että vielä se isännänkin käsi näihin tarttuu!

12 kommenttia:

  1. Vai vierailulle teidän vessaan! :D Mulla on kissanvessa kylppärissä ja se kyllä antaa "ihanan" aromin ympäristöön. Noita Maison Bellejä pitää ostaa, kun nyt noin hyvin mainostat. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen miettinyt että onko se vaan välttämätön paha kissoja omistaessa, että välillä saa kärsiä näistä herkullisista aromeista kissanvessasta..? Vai enkö ole vielä löytänyt SITÄ OIKEAA kissanhiekkaa?

      Poista
    2. Mitä hiekkaa teillä on? Mä löysin nyt semmoisen kuin Cattia, on halpaa ja hyvää, mutta sekin kyllä pölyää ja leviää ympäri asuntoa. Sitoo kuitenkin musta hajuja aika hyvin.

      Poista
    3. Meillä ei mitään vakiomerkkiä ole, se suosikki on edelleen hakusessa.. Oon tykännyt niistä babypowder-tuoksuisista mikrohiekoista, mutta välillä tulee ostettua ihan Lidlin hiekkaa. Nyt tämän silmiä kirvelevän aromin takana oli joku Ruotsista ostettu hiekka, tiedänpähän ettei sitä tarvi enää ostaa!

      Poista
  2. Määkin vannon näiden nimiin. Ihanaa vaihtelua ällöttäviin perus-sitruksen-hajuisiin pesuaineisiin, joista tulee aina vessanraikastin mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, aika inha vertaus vessanraikastimiin, mutta hyvin osuva :) nyt en voi enää koskaan käyttää mitään muuta kuin näitä Maison Bellen tuotteita!

      Poista
  3. Minäkin ostin sarjan käsitiskiainetta. Ei kuivu enää rystyset niin kuin Fairyllä tiskatessa :)

    t. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko muuten Oulussa kauppaa josta näitä saa?

      Kiva kun kommentoit (kauhean ripityksen jälkeen) =D

      Poista
    2. Yritin mää joskus aiemmin jo kommentoida mutta en tainnu saada sitä kuvantunnistussalasanaa oikein :D

      Mää ostin omani Stockmannilta. Kustansi jotain 7 e eli aika tyyristä. Oon kyllä nähnyt vastaavia muuallakin kun vaan muistaisin että missä.. Toinen ekosarja on Method ja niitä suihkeita oon ostanu kodin ykkösestä.

      t. H

      Poista
    3. Eli samoissa hinnoissa kuin netistä tilatessa.. Lähteekö täältä bussilla kaupunkiin ostamaan, vai maksaako noin 5 euron toimituskulut ;) Tuota Methodia jo mulle kehuttiin, niitä tarttee kokeilla seuraavaksi!

      Poista
  4. ^Aika hyvä tuo muistutus postimaksuista. Itekin monesti mietin että pirun kalliit toimarit kun jotain nettitilausta mietin. Mutta a) mulla ei koskaan ole autoa kun ois aikaa mennä kaupunkiin ostoksille ja b) ei se autolla ajaminenkaan ilmasta ole, joten c) pakko tilata jotain heti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä me naiset ollaan sitten eteviä keksimään selitykset kaikkeen :D

      Poista