sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Villi mattoviidakko

Meidän keittiöstä on tullut joku kummallinen mattonäyttely (tyyliin "rumimmat matot 2013"). Sen lisäksi ettei yksikään matto sovi yhteen toistensa kanssa, ovat ne viimeisen päälle epäkäytännöllisiä lemmikkitaloudessa. Nyt on alkanut tuo kirjavuus häiritsemään silmää niin että toimenpiteisiin on ryhdyttävä pikimmiten!

Matto, matto ja....

..vielä yksi matto! (sekä 1 kissakin näköjään)


Tavoitteena on siis saada kolme mattoa muuttumaan yhdeksi :)

Ruokapöytä sanelee aika paljon uuden maton valintaa, kuten näkyy niin "normaali" 160x230cm kokoinen matto hukkuu meidän ison pöydän alle. Haeskelin isompia (200x290cm) mattoja, ja sainpa todeta ettei niitä ihan joka kaupassa myydäkään, tai jos myydään niin hintakin hipoo taivasta! Niin, siis etsin mattoa neljän pienen lapsen sekä neljän kissan kotiin, en välttämättä halua maksaa satoja euroja siitä että matto saattaa olla vaihtokypsä kahden vuoden jälkeen :) Eli ynnätäänpä: kohtuuhintainen, iso, helppohoitoinen, kestävä & pestävä, ja tietysti oikean värinen matto. Mahdoton yhtälö?

Eipä muuten ole! Olen itseasiassa löytänyt jo etsimäni, en vaan vielä ole ostanut sitä.
Mattokympillä on useampaakin mattoa isommassa koossa, ja lisäksi tekevät asiakkaan toiveesta maton koossa kuin koossa. Yritys tosin toimii vain eteläisessä Suomessa, eikä yhtään jälleenmyyjääkään ole täällä pohjoisempana. Otin yhteyttä kysyen että onnistuuko maton lähetys esimerkiksi Matkahuollon kautta, ja kyllä onnistuu :) Saattaa olla että Matkahuollon pojat roudaavat pian kovasti matolta muistuttavaa pakettia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti