keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Käsillä tehtyjä töitä ja hyviä tuoksuja

Pienen tauon jälkeen piipahdin taas hakemassa pari "puuhapussia" paikallisesta käsityöliikkeestä, tällä kertaa inspiraation lähde oli ihanan väriset ontelokuteet kaupan ikkunassa sekä Pohjoisen Rotukissayhdistyksen myyntipöytä, jota on tarkoitus hieman freesata - onhan meillä 20v. juhlavuosi meneillään. Kuteista on vääntynyt sekä koreja että kissanleluja.

Kissanleluja, pikkuhuiskat tulivat nahanpalasista ja grillitikuista. Virkatuista huiskista puuttuu vielä kepit, mutta tulossa ovat!

Ihania värejä!

Nyt tuntuu taas mukavalta, kun minua kiusannut armoton väsymys on ohitse ja voin tehdä jotain muutakin kuin nukkua! Ilmeisesti minua liikuttavat polttoaineet ovat ainakin värit ja tuoksut, sillä jokunen aika sitten puheissa olleet Maison Belle kodinpuhdistusaineet saapuivat, ja siitä lähtien olen siivonnut kuin hullu.. Luulen että kehon happipitoisuuskin on noussut, kun kotona tuoksuu nyt hyvältä ja minä haistelen sitä ihan innoissani :) Oma suosikkini on laventeli-minttu kylpyhuoneen puhdistussuike, jota käytän nyt vessan siivoukseen. Raikas tuoksu kestää päivästä toiseen!

Niin, ja nyt se uusi keittiönmattokin on tilattu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti