maanantai 28. tammikuuta 2013

Miten maltan odottaa!

Nyt on taas niin monta kivaa juttua matkalla tänne, että tekisi mieli majoittautua postilaatikon viereen odottamaan ihanuuksia saapuvaksi! Mutta ennen kuin kerron yhtään enempää, niin täten todistajien läsnäollessa lupaan olla nettiostoslakossa helmikuun 2013, on meinaan karannut ihan lapasista tämä mun impulssiostosten teko.. No joo, ei todellakaan ole aina kovin harkittuja nämä mun hankinnat :)

Vai mitä sanotte tästä.. Eräs aamu kanavasurffailin sohvalla, taas yksi aamu kun ei ollut mitään järkevää tekemistä. Jäin katsomaan jotain leivontaohjelmaa (Leila leipoo tai jotain semmoista..) ja näin siellä ihanan vanhan pikkuisen maitotonkan. Kuva piirtyi verkkokalvoilleni ja näin sille tonkalle heti paikan meidän keittiössä. Jaksoin iltaan asti, sitten oli pakko ruveta googlaamaan :) Mikä onni, löysin just täydellisen 2-litraisen wanhan maitotonkan (tuon kokoiset ovat kuulemma harvinaisia! Enpä tiennytkään, mutta nyt tiedän, ja niin tiedätte tekin!), mielestäni hyvinkin kohtuulliseen hintaan joten pitihän se ostaa.

Matot ovat jo mainittu aika monta kertaa, joten ei niistä enempää. Odotan nyt siis mattoja ja maitotonkkaa :)

Vaan eipä se toki tähän loppunut! Tämä tarina alkaa niinkin pitkältä kuin joulukuulta, oltiin ennen joulua käymässä mun kotona Kuusamossa. Etsittiin viimetipan lahjoja mieheni kanssa Kuusamon Cittarista, käveltiin päämäärättömästi kohti kassoja, kun yhtäkkiä huomasin yhdessä hyllyssä Vallilan Kelohonka-verhoja pinkkinä, siis mitä olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa..! En tiedä mitä ajattelin (ilmeisesti en mitään..) kun kävelin vaan hyllyn ohi, mutta näky jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni. Nyt viikonloppuna soitin epätoivoissani äidille, että menee katsomaan olisiko siellä enää niitä verhoja jotta saisin mielenrauhan ja voisin unohtaa ne. Olinpa pudota tänään tuolilta kun äiti soitti ja sanoi että siellä oli ollut verhoja sekä pinkkinä että vadelman värisenä, ja vielä alennuksessa! :) Nyt saadaan tytön huoneeseen ihanan väristä Vallilaa, jeij!

Ostin tänään myös Clipper luomuteetä monessa eri maussa, ennakkoon voin vähän vinkata että tuloillaan on eko-aiheinen arvonta! Pysykääpä kuulolla!


1 kommentti:

  1. Onnea helmikuulle! :D Shoppailuterapia nyt vaan on kivaa! Mutta kun lähtee lapasesta, pieni tauko voi tehdä hyvää, kai ;)

    VastaaPoista