torstai 10. tammikuuta 2013

Olohuoneen muutos: uusi sohva!

Vihdoinkin sain tahtoni läpi (..ja kerättyä tarpeeksi euroja taskun pohjalle..) ja meille uuden sohvan! Koko viime syksyn olen sitä hinkunut ja vinkunut, kunnes viimein ymmärsin että jos aion jotain joskus saada, on se parempi hankkia itse! Uuden vuoden alennusmyynnit tuntui hyvältä hetkeltä iskeä huonekaluostoksille, ja uusi sohva löytyikin sitten Askon alesta.

Meidän olohuone on aika piskuinen ja hankalan mallinen, kun siihen erilaisia sohva-ratkaisuja mietin ja mallasin. Yksi erityisen tärkeä kriteeri uudelle sohvalle kuitenkin oli se että sen pitää olla iso, tai ainakin niin iso kuin mahdollista. Siinäpä yritä yhdistää pieni tila ja iso huonekalu! Aikani mittanauhan kanssa pyörittyäni päätin että valitsemani Genova mahtuu olohuoneeseen, tiukkaa voisi tehdä mutta sitten tekisi. Halusin myös vähän vaaleamman sävyisen sohvan, edellinen tummanharmaa kulmadivaani oli aika hallitseva väriltään, enkä ainakaan samanväristä halunnut ostaa tilalle - sehän tuntuisi kuin ei olisi uutta sohvaa saanutkaan :)

Lopputulosta voi katsella seuraavista "ennen" ja "jälkeen"-kuvista. Kuvissa ei nyt ole muuta erinlaista kuin vaihdettu vaan sohvat, edelleen pohdinnassa on että pitääkö meidän nostaa telkkari seinälle, nyt kun tuo sohva tulee tv-tason eteen liikaa.. Tai vaihtoehtoisesti ostaa kapeampi ja korkeampi taso?


ennen...
...ja jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti